|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
9.3.2005 22:03:31   
biser

Sem v 38t nosečnosti. Zadnja dva meseca imam krče v spodnjem delu trebuha, ki pa zadnje tedne postajajo že tako hudi, da me včasih prav zvije od bolečin. Tudi pritisk navzdol se je zelo povečal in sploh ne morem veliko hoditi, ker me pri tem zelo boli.:(( Imam pa eno vprašanje za katerega bi prosila če mi lahko pomagate. Danes okrog 18 ure sem šla na stranišče in na WC papirju opazila rjav izcedek, katerega je bilo kar precej. Pregled imam šele 15.3. Zanima me ali je to že čep ali kaj drugega, ker potem ko sem šla naslednjič na stranišče ni bilo nič izcedka in nič. Kdaj po izločenem čepu ste potem rodile?:zmeden:
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rjav izcedek
10.3.2005 10:49:33   
malika
ne to še ni čep, lahko pa, da se je vse skupaj začelo, lahko pa, da boš še čakala.

Drugače pa je čep ena taka velika, ampak res zelo velika in nagravžna :ups::)- gmota sluzi, ki je lahko rjave, rdeče, ali belo rumene barve. lahko se izloči že kak teden pred porodom, ali pa isti dan. Ni pravila, kdaj po tem čepu bi naj rodila.

Bodi čimbolj aktivna, hodi po stopnicah, naredi si vročo kopel,...in mogoče ti bo uspelo pospešit :bravo:9nebesa

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Z dojenčkom po slabem vremenu.
пеперутка16

Koliko časa preživi vaš dojenček zunaj v zimskem času?

Ne hodimo ven. (20%)

Pol ure, uro. (40%)

Nekaj ur. (40%)

Več kot tri ure dnevno. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!