Rjav izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

biser -> Rjav izcedek (9.3.2005 22:03:31)

Sem v 38t nosečnosti. Zadnja dva meseca imam krče v spodnjem delu trebuha, ki pa zadnje tedne postajajo že tako hudi, da me včasih prav zvije od bolečin. Tudi pritisk navzdol se je zelo povečal in sploh ne morem veliko hoditi, ker me pri tem zelo boli.:(( Imam pa eno vprašanje za katerega bi prosila če mi lahko pomagate. Danes okrog 18 ure sem šla na stranišče in na WC papirju opazila rjav izcedek, katerega je bilo kar precej. Pregled imam šele 15.3. Zanima me ali je to že čep ali kaj drugega, ker potem ko sem šla naslednjič na stranišče ni bilo nič izcedka in nič. Kdaj po izločenem čepu ste potem rodile?:zmeden:
Hvala

malika -> Rjav izcedek (10.3.2005 10:49:33)

ne to še ni čep, lahko pa, da se je vse skupaj začelo, lahko pa, da boš še čakala.

Drugače pa je čep ena taka velika, ampak res zelo velika in nagravžna :ups::)- gmota sluzi, ki je lahko rjave, rdeče, ali belo rumene barve. lahko se izloči že kak teden pred porodom, ali pa isti dan. Ni pravila, kdaj po tem čepu bi naj rodila.

Bodi čimbolj aktivna, hodi po stopnicah, naredi si vročo kopel,...in mogoče ti bo uspelo pospešit :bravo:9nebesa

Stran: [1]