|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevelika navezanost
5.9.2008 18:11:25   
tanjusi
a in to lahko zagotovis kako ze? Poznam namrec tocno tak primer. Ne vem sicer, kako zgleda potem tako partnerstvo, da je moz "izseljen" ampak najbrz vsak po svoje. Jaz kaj takega ne bi zdrzala pa konec.

a veš da tole se pa strinjam, imam dva sina in niti ene noči nista prespala pri nama, midva sva vzela zares da je to najina postelja in če sva že kupila kinderpet, pa niti poceni ni bil ,naj se torej uporablja.  Pa nisva imela nobenih problemov, saj se zvečer pocarkljamo pa zjutraj ko sta vstala sta včasih prišla k nama v posteljo, drugače pa ne.
Sicer pa že veš , mogoče ti bo pa res še kdaj žal, upam da ne.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.9.2008 22:22:18   
Anonimen
pupika- jaz mislim, da boste morali kakšno noč potrpeti in prebedeti ob joku, s tem, da boš ti tiho in mu ne boš govorila, da je treba spat.....in še vsak se je potem navadil spat!

Moj brat je spal pri mojih starših v postelji do 8 leta, vse se je pa začelo tako, da kot dojenček ni hotel spati v svoji posteljici, pa da je bil mir in tišina, ker zjutraj pač ne moreš ves zaspan v službo, je spal pri starših!

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.9.2008 14:17:15   
k1
pupika,

sem ravno tole brala, ne delaj tega..... sprva, bogi tvoj mož, in drugo bogi otrok. po mojem mnenju se mora vedeti, kam kdo spada. pa to, če imaš otroka v njegovi sobi ne pomeni, da ga ne maraš, itd. itd.... pocartat se lahko pride k vama zjutraj ko se zbudi. priporočam, da vzdrži par dni, čeprav bo mali jokal. mali je dost star, da ve, kje izsiljevat in na kak način, da mu bo uspelo. da ne bo izpadlo tako, da bo spal do srednje šole pri vama (oz. pri tebi), mož pa bo čakal na "boljši jutri".

naša mala je že od prvega dneva kar je prišla domov v svoji sobi. na začetku je mogoče komu malo kruto izgledalo, ampak vedno smo bili vsi naspani in zadovoljni in tako je še danes. sem pač pristaš tega, da otrok spi v svoji sobi.

poročaj, če se bojo stvari drugače obrnile.

papa k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?