|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Petrčane-hotel Pinja
2.9.2008 21:10:20   
Sandra*
No, avgusta je konec, mi pa se odločamo za na morje. Danes smo mal hodil po agencijah in tole ponujajo na last minute. A ste že bile tam? Kako je? Kakšna je plaža? Hrana? Kakšne so sobe?

Se kar ne moremo odločiti, če bi šli. Najprej smo gledali Šibenik-Solaris, ampak trenutno ne ponujajo nič ugodnega za tja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Petrčane-hotel Pinja
2.9.2008 21:50:48   
*sweety*
mi smo bili junija v Piniji. Hotel so ali ga še prenavljajo, tako , da so sobe različne. Nekatere so že prenovljene in imaš vse na kartico, druge so pa slabše in imaš še navaden ključ. Hrana je bila vredu, bili smo pred sezono, plaža je lušna, na eni strani ponavadi piha, na drugi pa je ful mirno. To je tak majhen kraj, da ga kar hitro prehodiš. Jaz osebno sem pogrešala malo promenade zvečer, tega pa tam ni.Drgač je pa tak lušten kraj, primeren za družince z otroki.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Petrčane-hotel Pinja
3.9.2008 7:12:10   
naja17
Jest sem bla tam samo na ogledu in mi je bilo všeč... Sobe so bile čist fajn zrihtane, okolica mi je bla tud fletna... Tko za mirne počitnice z deco, se mi zdi zelo fajn...

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Petrčane-hotel Pinja
3.9.2008 7:42:47   
nbiba
Bili v tem hotelu pred tremi tedni. Hotel je res nekaj prenovljen, vendar bolj tako, tako- poceni varijanta.  Postelje nove, ko se pa nanjo vsedeš pa škriplje kot da je stra 10 let. Mini bar je prazen, tako lahko notri daš svojo pijačo, televizor majhen plazma, po tleh so ploščice, balkon neobnovljen.

Hrana je samopostrežna zjutraj in zvečer (za opoldan ne vem, ker nismo imeli naročeno kosilo). Hrana je bolj tako, tako. Na izbiro je še kar, samo okusno pa ni kaj prida. Malo me je tudi zmotilo, da prideš za mizo, katera ima umazan prt, pa tudi krožniki niso najbolj čisti. Jedilnica je ogromana, kajti hotel je kar velik. 


Na celotni plaži je le ena restavracija z hrano (no plus kafič pod hotelskim bazenom kjer dobiš kako pico). Mi smo tukaj jedli le prvi dan (bolj zanič hrana), potem pa smo hodili v mesto (vas) v restavracijo Liburna kjer pa je res odlična hrana.
V celem mestu oziroma jaz pravim kar vas je samo ena slaščičarna, eden market, eden kafič in ene štiri restavracije, ter nikjer niti enega štanta !!

Mi smo se odpočili, vendar dopusta v ta kraj in ta hotel nebi več ponovila. Na desetdnevnem dopustu smo letos že bili, tukaj pa smo šli le za štiri dni, ker pa nisem nikjer drugje dobila prosto, smo sprejeli hotel Pinija, ki pa je v primerjavi z drugimi hotelu dosti poceni. Ponavadi hodimo v boljše hotele in vsaj malo večje kraje, da se vsaj kaj dogaja. Če imate radi bolj mir in niste zahtevni z hrano in namestitvijo bo tole kar uredu. Mislim, da bodo morali še kaj postoriti, da bodo lahko upravičeno imeli 4*.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Petrčane-hotel Pinja
3.9.2008 9:27:15   
zvesta
Jaz sem pa bila v tem hotelu zelo zelo zadovoljna. tako s sobami kot s hrano, čistočo... Tudi da je kraj miren, mi je povšeči. V akcijo smo se odpeljali v Zadar.
Sem pa bila izven sezone.

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Petrčane-hotel Pinja
3.9.2008 10:43:17   
BLAŽIKA
Mi hodimo že tri let ačez prvi maj v pinijo in smo ZELOOO zadovoljni. Sobe so zelo lepe in čiste, hrana je v našem času bila zelo okusna in veliko izbora, majhna restavracija je takoj ob bazenu, kjer so imeli zelo fine pice, testenine in plošče iz žara, malo vstran pa je tudi še ena restavracija. Kraj kot sam je res majhen, kot je že napisala predhodnica, plaža je lepa, zraven so tudi igrala za otroke. Čez hotel res nimam pripomb, nam je bilo super in mislim, da si kar lepo zaslužijo 4 zvezdice. Ga pa primerjam z hotelom na Bolu, kamor hodimo redno v hotel Bonaca in Bretanid in mislim, da so si kar sorodni. Brez zamere sem povedala samo naše mnenje.

LP


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?