nbiba -> RE: Petrčane-hotel Pinja (3.9.2008 7:42:47)
|
Bili v tem hotelu pred tremi tedni. Hotel je res nekaj prenovljen, vendar bolj tako, tako- poceni varijanta. Postelje nove, ko se pa nanjo vsedeš pa škriplje kot da je stra 10 let. Mini bar je prazen, tako lahko notri daš svojo pijačo, televizor majhen plazma, po tleh so ploščice, balkon neobnovljen. Hrana je samopostrežna zjutraj in zvečer (za opoldan ne vem, ker nismo imeli naročeno kosilo). Hrana je bolj tako, tako. Na izbiro je še kar, samo okusno pa ni kaj prida. Malo me je tudi zmotilo, da prideš za mizo, katera ima umazan prt, pa tudi krožniki niso najbolj čisti. Jedilnica je ogromana, kajti hotel je kar velik. Na celotni plaži je le ena restavracija z hrano (no plus kafič pod hotelskim bazenom kjer dobiš kako pico). Mi smo tukaj jedli le prvi dan (bolj zanič hrana), potem pa smo hodili v mesto (vas) v restavracijo Liburna kjer pa je res odlična hrana. V celem mestu oziroma jaz pravim kar vas je samo ena slaščičarna, eden market, eden kafič in ene štiri restavracije, ter nikjer niti enega štanta !! Mi smo se odpočili, vendar dopusta v ta kraj in ta hotel nebi več ponovila. Na desetdnevnem dopustu smo letos že bili, tukaj pa smo šli le za štiri dni, ker pa nisem nikjer drugje dobila prosto, smo sprejeli hotel Pinija, ki pa je v primerjavi z drugimi hotelu dosti poceni. Ponavadi hodimo v boljše hotele in vsaj malo večje kraje, da se vsaj kaj dogaja. Če imate radi bolj mir in niste zahtevni z hrano in namestitvijo bo tole kar uredu. Mislim, da bodo morali še kaj postoriti, da bodo lahko upravičeno imeli 4*.
|
|
|
|