|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola
2.9.2008 13:44:57   
Anonimen
Zanima me, ali ste, ko ste bile drugič noseče tudi hodile v materinsko šolo. Kako je s porodnišnico Mb? Ali potrebuje partner ponovno potrdilo  šole za starše, glede na to, da je pri prvem porodu bil zraven?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola
2.9.2008 13:46:37   
Anonimen
Nikoli nisem hodila na materinsko.In ni obvezno partner je lahk otudi brez potrdila prisoten pri porodu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 14:03:23   
tojeto1
Odvisno koliko imaš razliko med otrokoma. Če je več kot 6 let moraš v šolo še enkrat, ravno tako partner, drugač ne more biti prisoten pri porodu. Če pa je razlika manjša pa partner samo plača in je lahko zraven.
6 let pa so meni povedali je zato, ker se v tem času kar precej stvari spremeni (dognanja, spoznanja,...). Saj v Ljubljani je tako.
Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 14:08:30   
blackcoffee
če si drugič noseča, kolikor vem, ti ni treba obiskati šole - oz. kot je napisala predhodnica, odvisno koliko let je od prvega poroda.
partnerju pa velja potrdilo 5 let od prvega poroda, če se je bil šole že udeležil v preteklosti.
sama imam namen v kratkem obiskati omenjeno šolo - prav v MB bolnišnici. ko sem se preko tel. prijavila, sem se tudi pozanimala, kako je z obiskovanjem MŠ za partnerja, pa mi je sestra dejala, da je zaželjeno, da se obiskov udeleži v celoti, oz. da je prisoten vsaj na najpomembnejših predavanjih, v kolikor se ne more udeležiti vseh predavanj.
to bi naj bila tista o fizioterapevtskih vajah, o dihanju in takrat, ko bodo predvajali film o porodu.

no, za razliko od LJ, v MB ni potrebno plačati ničesar. Ali dovolijo partnerju, da je ob porodu zraven, če nima opravljene šole, ne bi vedela - tudi nič definiranega mi ni mogla povedati sestra. rekla je le, da če je le možno, naj se šole udeleži.
po moje ga spoditi ravno ne morejo. zaenkrat pa še ne prakticirajo, da bi bilo potrebno kar koli plačati.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.9.2008 14:15:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 14:10:05   
Anonimen
Partner je lahko pristoten pri porodu četudi nima potrdila!!!

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2008 14:38:02   
Naja30
Nisem hodila in tudi v tretji nos. ne mislim. Potrdilo pa velja vsaj 5 let.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 8:33:43   
ninca19
kaj pa če tudi v prvi nosečnosti ne greš v materinsko šolo?

Nina

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2008 10:20:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninca19
kaj pa če tudi v prvi nosečnosti ne greš v materinsko šolo?

Ja pač ne greš. Rodit ti bodo vsekakor pustili v porodnišnici, če boš le uspela prit pravočasno do tja. user posted image
Šola je za to, da se user posted image vsaj malo pripravijo, da jih naučijo dihanja in ostalih osnov. Za moškega pa je tud fajn, da je lahko pri porodu partnerki v oporo, da ni ravno kot božji volek zravn in da ne gleda kot tele v nova vrata..., pa da ne pade v nezavest, itd...
lol

(odgovor članu ninca19)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2008 11:04:33   
5ra_28
V prilogi materinske knjiižice so napisane vse slovenske porodnišnice in kje mora imet partner potrdilo in kje ne, če hoče bit prisoten. Za nekatere porodnišnice vem da je pisalo, obvezna materinska šola, pa ne vem več kje. Pa piše tudi, če je doplačilo za parnetja. Povedo pa ti tudi, če pokličeš v porodnišnico.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2008 11:11:35   
Anonimen
Partner je lahko pristoten pri porodu brez potrdila v VSEH porodnišnicah!!!

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2008 12:39:06   
5ra_28
http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?