|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napenjanje
9.3.2005 9:13:11   
Uti
Živjo punce!

Eno vprašanje imam: moj otrok bo konec tedna star pet mesec; zadnji teden se stalno napenja. To zgleda tako, da se čisto stegne, dvigne ritko od podlage, v glavnem čist napne, včasih je kar rdeč v obraz. Kaka normalno. Najprej sem mislila, da je od tega, ker bi bil zaprt (začela sem uvajati riževo kašico zvečer in od takrat kaka le še enkrat, včasih dvakrat na dan), vendar tudi ko se pokaka spet začne.
A kera slučajno ve, kaj bi to lahko bilo? A je še katera imela podobne težave? Mislim, da ga v trebuščku nič ne boli, vsaj ko ga pretipam, nič ne pojamra.

No, če katera mogoče kaj ve, naj mi prosim odgovori.

Pa lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napenjanje
9.3.2005 9:46:23   
malika
A joče tudi zraven? Mogoče pa se samo preteguje :zmeden2:

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napenjanje
9.3.2005 9:46:29   
Anonimen
Mogoče povečan mišični tonus:zmeden2: Se sicer normalno razvija, al hodta na fiziterapije?

(odgovor članu Uti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napenjanje
9.3.2005 10:05:36   
Anonimen
Mogoče se je pa samo pač tega naučil in sedaj vadi, pa se mu fino zdi.

(odgovor članu Uti)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napenjanje
9.3.2005 10:15:35   
Uti
Ne nič ne joka, pa tudi pretegovanje ni to. Ne vem pa, če glih "uživa" pri tem. Bom še pediatrinjo poklicala, če se ji kaj sanja.

Hvala!

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napenjanje
9.3.2005 10:53:41   
Anonimen
Ja, mogoče bo res še najbolje, škoditi ne more. Sem mislila, če se samo kar tako napenja, kot naprimer eni dojenčki menda renčijo. Ker so ljubko hecni.

(odgovor članu Uti)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Napenjanje
9.3.2005 11:12:44   
Jančika_
Naš se je tudi nekaj časa tako napravljal - pri njem je bilo res zato, ker je pač pogruntal, da to zna. Ko se je natelovadil (recimo 2 tedna), je nehal. In našel neko novo foro - dvigovati obe roki nad glavo, kar tako, za hec. Zdaj se je tudi tega naveličal in najraje vrešči. Jutri bo pa spet kaj novega:).

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Napenjanje
9.3.2005 12:39:21   
BARBARA R.
Se strinjam z albino. Gotovo je povečan mišični tonus. Tudi mi imamo takšne težave.Kar do pedijatrinje stopi.

:muca:

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?