|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko spijejo enoletniki?
9.3.2005 9:12:06   
Maš
Živjo!
Zanima me, koliko tekočine spijejo približno eno leto stari otroci. Naša enajstmesečnica že od začetka ni hotela skoraj nič piti (niti jesti, razen seveda dojenja), zdaj pa počasi pije vse več, čeprav še vedno največ 1-2dcl na dan, največkrat pa še to ne. Ali je to zelo ali samo malo premalo?
Lp in hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.3.2005 9:15:46   
Anonimen
Saj tekočino dobi tudi s hrano:juha, jogurti, sadje...tako da po moje ni panike. Jaz nisem nikoli gledala na to, koliko spije oz. poje, važno, da lula in kaka normalno. To naj ti bo merilo.

(odgovor članu Maš)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2005 9:16:59   
Teni_
Naša tudi ni hotela kaj dosti pit, včasih še 2 dcl ne, odkar pa sama drži flaško pa se non-stop naliva. Mogoče bo pri tvoji enako.

Lp,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2005 9:20:44   
india
Vsi mojiotroci so vedno spili ogromno, tako, da ti ne znam realno odgovorit, a če iam v jedilniku dovolj tekočine v hrani ( juhe, zelenjava, sadje, mlešni izdelki,...), potem ni bojazni. Morda pa ji nastaviš na dosegljivo mesto lonček ali flaško z vodo, ponavadi jim to za kak požirek ustreza, pa bo sama vzela, ko bo hotela. A verjetno ni panike, če je drugače zdrava.
:miska:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2005 9:23:35   
Maš
Saj me ne skrbi, samo zanima me, koliko pod povprečjem smo ;).
Pa še nekaj - kdaj so se vaši otročki naučili piti iz skodelice? Glede na to, da zobozdravniki pravijo, da naj bi jih navajali že pri 6 mesecih...

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2005 9:29:00   
dory
Nas skoraj 11 mesecnik popije kar velik...cez dan pol litra caja in cez noc se 1x tolk kakava :)

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2005 9:39:20   
Anonimen
Iz sklodelice že zelo kmalu, tam pri enih 8 mescih. Je prešaltal iz joške direkt na šalco, nismo mel nobenih flaš.

(odgovor članu Maš)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2005 10:02:26   
TaRe*
Ravno včeraj sem brala en dobr članek v Oni o prehrani naših malčkov.Res za enoletnike ni podatka,piše pa .da naj bi 2-3 letni otrok na dan popil 700ml pijače.
Zelo dober članek...če ima katera ono,se ga splača prebrat..naslov pa je..PREHRANA V PRVIH MESECIH ŽIVLJENJA ODLOČILNO VPLIVA NA ZDRAVJE IN POČUTJE V ODRASLI DOBI.:muca:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2005 10:37:42   
Mojca20
Naš je star 11 mesecev, sicer se še dojiva, ostale tekočine pa spije zelo malo.

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2005 10:39:22   
mehurčica
David do 9mes praktično nič ni pil razen mojega mleka in kako juhico. Potempa postopoma vedno več. Sedaj(skoraj 14m) en mesec, mogoče dva, spije najmanj 500ml na dan. Največ pa je enkrat spil 1200ml. No, pa tudi juhico poje zraven te tekočine.

DOkler sem mu jaz držala flaško(do 1 leta)ni toliko spil. Sedaj pa vsakič ko vidi flaško, hoče pit.:zmeden2:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......