|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje...
29.8.2008 18:31:33   
malecka
Ok, tako mal prebiram pa vidim "jaz ne jem tega, jaz onega, kako moreš...."

Zdaj pa me zanima koliko je tle gor vege varijante. Se mi zdi po postih, da velik članic ne je mesa?! Ali pa ga pač ne pripravljate "kuhate in pečete"

Pa tiste, ki ga ne jeste ali je tako že celo življenje ali ste se tako odločile zdaj "ko ste odrasle" Ali imaste samo modno muho?

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje...
29.8.2008 18:58:56   
Anonimen
Jaz sem bila dobro leto vege. Nikoli nisem marala mesa(razen določenih izjem, pa še to redko). Da popolnoma preneham z uživanjem mesa sem se odločila v trenutku(čeprav sem nekaj časa že razmišljala o tej zadevi), po tem, ko sem prebrala nek članek. In biti "vege" zame ni pomenilo nič "posebnega" v življenju. Jedla sem tako kot prej(ker meso nikoli ni bilo bistvo moje prehrane), počutila sem se tako kot prej. Sem ga pa začela spet jesti(prib. 1x na teden ali dva) po oparaciji- pred njo in po njej sem morala biti tešča kar nekaj časa in prvo, kar sem dobila za jesti, je bila goveja juha, kasneje hrenovka. Pa sem pojedla. in meso(razen vseh vrst salam, drobovine in divjačine) jem še danes.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2008 19:01:16   
Anonimen
In NIKOLI nisem imela in še vedno nimam predsodkov do tistih, ki jedo meso in tistih, ki ga ne jedo. To je odločitev vsakega posameznika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2008 21:29:37   
kjava
Jest samo kak dan v tednu ne jem mesa. Se prav, nisem vegeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2008 21:31:48   
Anonimen
Jem vse. Najraje imam koruzo user posted image

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 21:32:50   
Anonimen
Zdaj pa me zanima koliko je tle gor vege varijante.

Nisem vege.
Meso jem redko.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 22:58:33   
Jessy
Med tednom si nikoli ne kuham posebej mesa. Jem ga edino, če mi ostane od sobote ali nedelje. mi je všeč, da med tednom jem nemesne jedi, v soboto in nedeljo pa paše tudi mesek...

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2008 12:18:49   
Splet.Ka
Jaz tudi meso jem redko, pa nisem niti pomislila, da bi bila vegetarijanka.

Imam pa različne faze, ko mi gre kaj v slast: zelenjavno, testeninsko. In prav ta teden se je začela mesnauser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2008 13:33:07   
Volga
Zaradi mene, če ga nikoli ne bi bilo. mesa, namreč. Jaz ga nisem jedla 15 let, vse od OŠ naprej, pa ne vem do kdaj, pač mi ni bilo dobro, ne salam, ne hrenovk, jedla sem edino ribe kar je od "mesa". Zdaj ga spet jem, samo kakšne potrebe po njem pa nimam, tako da zaradi mene se ga lahko včeraj ukine.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2008 13:35:21   
tanikaa
Volga, pa bi zdržala brez čvapov?user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2008 13:36:55   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Volga, pa bi zdržala brez čvapov?user posted image

Bi, bi, čist z lahkoto. Res.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.9.2008 13:37:47   
tanikaa
No, ok. Sem mela občutek da ti brez njih in ... saj veš ... živeti ni.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2008 13:38:49   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

No, ok. Sem mela občutek da ti brez njih in ... saj veš ... živeti ni.

hjaaaaaaaaaaa, brez "in" pa že res ne user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.9.2008 13:40:09   
tanikaa
Saj vem. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.9.2008 13:50:36   
Anonimen
9 let sem bila čista vegetarianka. Za to sem se odločila pri 15ih. Ker pač živali obožujem. Zadnja leta jem ribe in občasno meso, ker ga morem. Drgač ga nebi. Jem pa to recimo enkrat tedensko.
Jem pa samo od znanih kmetov meso, od živali k so bile na kmetijah vzrejene in zunaj. Nikol ne jem industrijskega mese, ker se mi sama industrija pridobivanja mesa gnusi. Če že morem pojest kravo pojem tako k je mela življenje, ne pa eno revo k je bla cel življenje v štali na kvadratnem metru z glavo v riti druge krave, futrana z hormoni.

Moj je meso. Ga tudi pripravljam. Na začetku se mi je gnusilo, sedaj sem se navadla. Otroci bi v vsakem primeru jedli meso, tud če ga jaz nebi. Mačka pa tud jesta mesouser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.9.2008 14:15:29   
Katey
Jaz pa priznam, da imam zeloooo rada meso in ga jem vsaj 3x na teden, pa se zavedam kaj se dogaja z živalmi, ki so namenjene za zakoluser posted image in rejo zgolj za prehranske namene pa si ne morem pomagat, ampak to so že druge debate.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.9.2008 14:18:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Jaz pa priznam, da imam zeloooo rada meso in ga jem vsaj 3x na teden, pa se zavedam kaj se dogaja z živalmi, ki so namenjene za zakoluser posted image in rejo zgolj za prehranske namene pa si ne morem pomagat, ampak to so že druge debate.

Ko kupuješ meso kupi tisto "proste reje"user posted image , še boljš pa od kkšnga kmeta če ga poznaš.

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.9.2008 14:27:18   
muška
pri nas je meso na jedilniku VSAK DAN, ampak ne zaradi mene, ampak zaradi mojega moža. Evo primer, dva dni nazaj sem naredila testenine bolognese, včeraj slivove cmoke, danes ga vprašam kaj bi jedel, in on reče, da pa zdaj že nujno rabi en konkreten štikl mesa! user posted image
kaj se mene tiče bi bilo dovolj meso na jedilniku 1x tedensko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 14:32:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2008 14:33:23   
Katey
ej
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Ko kupuješ meso kupi tisto "proste reje"user posted image , še boljš pa od kkšnga kmeta če ga poznaš.

Glede tega imam sicer srečo, da imamo sorodnike, ki imajo kmetijo in nas zalagajo z domačim govejim in puranjim mesom, ampak vsakič ko pridem k njim, v hlev sploh ne grem, sploh ko imajo teletauser posted image , grozno vem, sam kaj naj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.9.2008 14:35:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kje se pa dobi to meso? In kako je označeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.9.2008 12:41:59   
muška
pri nas grem v mesarijo in rečem, da bi POhorje beef, ti so vzrejeni odzunaj, če je vseh koncih SLo tak naziv pa ne vem.
Vprašanje, obstajajo tudi prostovzrejeni recimo piščanci, purani,..., ali samo govedina?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?