|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za vrtec
26.8.2008 14:52:07   
blaža
Vem, da ste že veliko pisali o tej temi, pa me vseeno zanima moj konkretni primer.

Starejši sin je star pet let in gre jeseni v predšolsko skupino. Zanj moram oddati do 15.septembra vlogo za znižano plačilo vrtca.
Ta mali pa gre v vrtec z januarjem, ampak je to isto šolsko leto, vpisali smo ga in je zadosti prostih mest, ne vem pa kdaj vložim za znižano plačilo zanj? Verjetno tudi do 15. sept, ker je enako šolsko leto.

Kako pa je s starejšim, ko pride v vrtec še ta mali? Kdaj moram dati in kakšno vlogo, da bo zastonj za ta velikega?( baje če imaš dva v vrtcu imaš za ta starejšega zastonj)

Vsem hvala za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za vrtec
26.8.2008 14:54:44   
sazi
Sicer odgovora za tvojo situacijo ne vem (ker gre en otrok v vrtec kasneje), ampak kolikor sem razumela, je potrebno vlogo za brezplačni vrtec za 2. otroka oddati najkasneje do konca avgusta, v nasprotnem primeru vrtec zanj ne bo zastonj.
Pokliči raje v vrtec ali na občino (žal nimam izkušenj s tem, kdo to dejansko ureja).

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 14:55:14   
helimaša
do 31.8. moraš oddati vlogo za zastonj vrtec....tako da bo najboljš da pokličeš k vam v vrtec in vprašaš vse potrebno

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 15:03:52   
blaža
Če to drži moramo pa ujeti zadnji vlak, če je samo do 31. avgusta, da bo pol ta starejši imel par mesecev zastonj

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2008 16:10:37   
tabi
mi imamo enega v vrtcu damo vlogo nov.tadruga ni dobila vrtca pač ne moremo odati vloge do 31.8.pač pa takrat ko bo kje dobila prosto mesto tako so mi zagotovili na občini.

< Sporočilo je popravil tabi -- 26.8.2008 16:13:08 >

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 16:54:35   
blaža
je šel mož v eno papirnico vprašat za ta obrazec do 31.8. in so rekli, da ga nimajo, ker je premalo povpraševanjauser posted image . Ja možno, da res, ker folk ni informiran. Sem povedala eni sosedi in tudi ni imela pojma!
Sem klicala tudi v vrtec in so danes dobili papir in so ga obesli, da bomo informirani. Baje se pa da dobit ta obrazec tudi v vrtcu in na netu.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?