Vloga za vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

blaža -> Vloga za vrtec (26.8.2008 14:52:07)

Vem, da ste že veliko pisali o tej temi, pa me vseeno zanima moj konkretni primer.

Starejši sin je star pet let in gre jeseni v predšolsko skupino. Zanj moram oddati do 15.septembra vlogo za znižano plačilo vrtca.
Ta mali pa gre v vrtec z januarjem, ampak je to isto šolsko leto, vpisali smo ga in je zadosti prostih mest, ne vem pa kdaj vložim za znižano plačilo zanj? Verjetno tudi do 15. sept, ker je enako šolsko leto.

Kako pa je s starejšim, ko pride v vrtec še ta mali? Kdaj moram dati in kakšno vlogo, da bo zastonj za ta velikega?( baje če imaš dva v vrtcu imaš za ta starejšega zastonj)

Vsem hvala za odgovor!

sazi -> RE: Vloga za vrtec (26.8.2008 14:54:44)

Sicer odgovora za tvojo situacijo ne vem (ker gre en otrok v vrtec kasneje), ampak kolikor sem razumela, je potrebno vlogo za brezplačni vrtec za 2. otroka oddati najkasneje do konca avgusta, v nasprotnem primeru vrtec zanj ne bo zastonj.
Pokliči raje v vrtec ali na občino (žal nimam izkušenj s tem, kdo to dejansko ureja).

helimaša -> RE: Vloga za vrtec (26.8.2008 14:55:14)

do 31.8. moraš oddati vlogo za zastonj vrtec....tako da bo najboljš da pokličeš k vam v vrtec in vprašaš vse potrebno

blaža -> RE: Vloga za vrtec (26.8.2008 15:03:52)

Če to drži moramo pa ujeti zadnji vlak, če je samo do 31. avgusta, da bo pol ta starejši imel par mesecev zastonj

tabi -> RE: Vloga za vrtec (26.8.2008 16:10:37)

mi imamo enega v vrtcu damo vlogo nov.tadruga ni dobila vrtca pač ne moremo odati vloge do 31.8.pač pa takrat ko bo kje dobila prosto mesto tako so mi zagotovili na občini.

blaža -> RE: Vloga za vrtec (26.8.2008 16:54:35)

je šel mož v eno papirnico vprašat za ta obrazec do 31.8. in so rekli, da ga nimajo, ker je premalo povpraševanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ja možno, da res, ker folk ni informiran. Sem povedala eni sosedi in tudi ni imela pojma!
Sem klicala tudi v vrtec in so danes dobili papir in so ga obesli, da bomo informirani. Baje se pa da dobit ta obrazec tudi v vrtcu in na netu.

Stran: [1]