|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijska punčka
8.3.2005 10:38:26   
Dari

Zjutraj smo bli na morfologiji :bravo: in smo opazovali našega :duda:. Vse je OK, pridno raste, pokazal nam je kako brca in kako sklene rokice :) Sicer nisva imela namena vprašat za spol, ampak se je tako lepo videlo, da sem celo sama opazila in potem je G potrdila, da bo verjetno punčka. Tako da imamo eno za vse fantke ki se bodo rodili julija ;)

Papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijska punčka
8.3.2005 10:42:31   
Grascakinja
Koooončno!:bravo::bravo::bravo:
Moja gimnastičarka že išče prijateljico, da bosta lahko skupaj izbirali med vsemi temi julijskimi fanti... sicer ziher še ni, da bomo imeli pupo, je pa verjetno...:bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijska punčka
8.3.2005 10:42:53   
Zala01
Čestitam dari za tvojo princesko:bravo::bravo:...tvoji pikici se pridružuje tudi moja,ki bo zajokala tam okrog 22.julija.Bosta pa oboževani punčki med samimi fantički...
LP janja

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijska punčka
8.3.2005 10:57:04   
Grascakinja
Iiiii, smo že tri!!!! Ustanovimo klub? Tak ekskluziven bo očitno! Za priviligirane... :)-:)-:)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijska punčka
8.3.2005 11:26:07   
CIPRESA
Dari vem da si vesela, tudi jaz komaj čakam da vidim svojga sončka na morfologiji, ki jo imam čez en teden in potem bom tudi sama izvedela kaj bomo imeli.

ČESTITKE !!!!!!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijska punčka
8.3.2005 12:26:44   
pravljica
upam da je katera iz MB, da bo imel moj srček dobro izbiro ;) he he

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julijska punčka
8.3.2005 12:36:18   
ZVEZDICA 22
Živjo!

Počakajte še mene, jaz bom verjetno ta četrtek zvedla kaj bo!potem pa se vam mogoče pridružim v vaš klub!

L.p.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julijska punčka
8.3.2005 12:45:52   
valentina.
mi smo tudi bili danes na morfologiji, imamo pa fantka, takega živahnega, da se je komaj pustil izmeriti.
pa vse dobro vsem punčkam in fantkom :bravo:

LP, valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julijska punčka
8.3.2005 13:10:46   
Vrtnica1
Tudi mi bomo imeli fantka 9nebesa
V. :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julijska punčka
8.3.2005 13:42:05   
Romcka
halo drage julijke:)
danes sem bila na morfologiji in bomo imeli se eno pupa julija:) vasi fuzbalerji bodo imeli izbiro:)
sva bila pri Dr. Mihelic v Crnucah in je tok lustna, da bi jo clovek kar domov odpeljal...vzela si je fullll casa in je razlagala vse tok podrobno...pa menla se je za malo pikico in sva z lubitom kr po malem jokcala:)
torej Julij le ne bo cist fantovski:)
jaz sem cist adijo danes..od srece seveda..pa sej mi je cist vseeno, ce bi bil pobic...sam tak ..no ..lepo je da je :roza:
Tole danes je pa najlepsi 8.marc
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julijska punčka
8.3.2005 13:45:40   
anna28

Od pregleda prejšni teden bomo tudi pri nas imeli eno julijsko lepotičko, mal za protiutež vsem tem julijskim fantom! :sloncek:

Evo, še ena članica v ekskluzivni klub :-)

Lepo crklajte svoje trebuščke,pa velik rožic :rozica: za 8. marc

ana

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julijska punčka
8.3.2005 13:48:00   
Joni
Jaz vam pa jutri povem, če se bo videlo na morfologijo, kaj bomo imeli! Jaz mislim, da bo :roza:

Komaj čakam jutri, ne vem, če bom zdržala!:kuza:

Joni:nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Julijska punčka
9.3.2005 9:17:01   
Meceno
Držim pesti za vse ki še ne veste kaj imate ( vključno z mano ), važno da so :duda: zdrave .
V glavnem je faj da bomo imeli v juliju fantke in punčke :bravo::bravo::bravo:, svet še ne bo tako hitro zamrl . :)-:)-

Lp Meceno + :duda:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Julijska punčka
9.3.2005 14:37:02   
Joni
Sem že napisala nekam drugje, ampak tud naš gre med hokejiste - ne vem, kaka letina je bila lani v oktobru - ma so delali same fante ali kaj!

Joni:nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?