Julijska punčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Dari -> Julijska punčka (8.3.2005 10:38:26)

Zjutraj smo bli na morfologiji :bravo: in smo opazovali našega :duda:. Vse je OK, pridno raste, pokazal nam je kako brca in kako sklene rokice :) Sicer nisva imela namena vprašat za spol, ampak se je tako lepo videlo, da sem celo sama opazila in potem je G potrdila, da bo verjetno punčka. Tako da imamo eno za vse fantke ki se bodo rodili julija ;)

Papa

Grascakinja -> Julijska punčka (8.3.2005 10:42:31)

Koooončno!:bravo::bravo::bravo:
Moja gimnastičarka že išče prijateljico, da bosta lahko skupaj izbirali med vsemi temi julijskimi fanti... sicer ziher še ni, da bomo imeli pupo, je pa verjetno...:bravo:

Zala01 -> Julijska punčka (8.3.2005 10:42:53)

Čestitam dari za tvojo princesko:bravo::bravo:...tvoji pikici se pridružuje tudi moja,ki bo zajokala tam okrog 22.julija.Bosta pa oboževani punčki med samimi fantički...
LP janja

Grascakinja -> Julijska punčka (8.3.2005 10:57:04)

Iiiii, smo že tri!!!! Ustanovimo klub? Tak ekskluziven bo očitno! Za priviligirane... :)-:)-:)-

CIPRESA -> Julijska punčka (8.3.2005 11:26:07)

Dari vem da si vesela, tudi jaz komaj čakam da vidim svojga sončka na morfologiji, ki jo imam čez en teden in potem bom tudi sama izvedela kaj bomo imeli.

ČESTITKE !!!!!!

pravljica -> Julijska punčka (8.3.2005 12:26:44)

upam da je katera iz MB, da bo imel moj srček dobro izbiro ;) he he

ZVEZDICA 22 -> Julijska punčka (8.3.2005 12:36:18)

Živjo!

Počakajte še mene, jaz bom verjetno ta četrtek zvedla kaj bo!potem pa se vam mogoče pridružim v vaš klub!

L.p.

valentina. -> Julijska punčka (8.3.2005 12:45:52)

mi smo tudi bili danes na morfologiji, imamo pa fantka, takega živahnega, da se je komaj pustil izmeriti.
pa vse dobro vsem punčkam in fantkom :bravo:

LP, valentina

Vrtnica1 -> Julijska punčka (8.3.2005 13:10:46)

Tudi mi bomo imeli fantka 9nebesa
V. :rozica:

Romcka -> Julijska punčka (8.3.2005 13:42:05)

halo drage julijke:)
danes sem bila na morfologiji in bomo imeli se eno pupa julija:) vasi fuzbalerji bodo imeli izbiro:)
sva bila pri Dr. Mihelic v Crnucah in je tok lustna, da bi jo clovek kar domov odpeljal...vzela si je fullll casa in je razlagala vse tok podrobno...pa menla se je za malo pikico in sva z lubitom kr po malem jokcala:)
torej Julij le ne bo cist fantovski:)
jaz sem cist adijo danes..od srece seveda..pa sej mi je cist vseeno, ce bi bil pobic...sam tak ..no ..lepo je da je :roza:
Tole danes je pa najlepsi 8.marc
R

anna28 -> Julijska punčka (8.3.2005 13:45:40)

Od pregleda prejšni teden bomo tudi pri nas imeli eno julijsko lepotičko, mal za protiutež vsem tem julijskim fantom! :sloncek:

Evo, še ena članica v ekskluzivni klub :-)

Lepo crklajte svoje trebuščke,pa velik rožic :rozica: za 8. marc

ana

Joni -> Julijska punčka (8.3.2005 13:48:00)

Jaz vam pa jutri povem, če se bo videlo na morfologijo, kaj bomo imeli! Jaz mislim, da bo :roza:

Komaj čakam jutri, ne vem, če bom zdržala!:kuza:

Joni:nosecka:

Meceno -> Julijska punčka (9.3.2005 9:17:01)

Držim pesti za vse ki še ne veste kaj imate ( vključno z mano ), važno da so :duda: zdrave .
V glavnem je faj da bomo imeli v juliju fantke in punčke :bravo::bravo::bravo:, svet še ne bo tako hitro zamrl . :)-:)-

Lp Meceno + :duda:

Joni -> Julijska punčka (9.3.2005 14:37:02)

Sem že napisala nekam drugje, ampak tud naš gre med hokejiste - ne vem, kaka letina je bila lani v oktobru - ma so delali same fante ali kaj!

Joni:nosecka:

Stran: [1]