|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sisy!
7.3.2005 20:31:20   
sašaš
Oj!

Enkrat sem ti že odgovarjala,da so tudi meni v Lj. rekli, da je čakalna doba za histero (pri dr. Tomaževiču) 2-3 mesece.

No, danes sem dobila M in klicala za datum. Pričakovala sem ga enkrat aprila ali maja - pa sem naročena že 23. marca!:bravo: Torej se ne čaka 2-3 mes., kot pravijo. Če imaš še možnost, poskusi v Lj. poklicat na 1. dan M. Ali si dokončno odločena za Postojno?

Lp :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sisy!
7.3.2005 21:46:56   
eva1
No upam, da nisi jezna, ker se štulim zraven, sam hotela sem povedat, da imaš ravno na moj termin poroda (23.3) histero-dobro opravi, pa nč bat, nč ne boli(preverjeno;) )
Srečno!!!
Lp, Eva in :duda: Luka

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sisy!
7.3.2005 22:18:42   
sašaš

:bravo: Ti se šele drži in dobro opravi :bravo: Žal ti ne morem rečt, da nč ne boli (pa ni preverjeno);)

V kolikšnem času po histero si pa uspela zanosit (če nisem preveč firbčna)?

Lp :muca:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sisy!
7.3.2005 22:30:34   
Mateja K
Jaz sem imela histero v mesecu septembru 2003, pa ni bilo nic...
Decembra 2003 sem sla na laparoskopijo in sem februarja 2004 zanosila.
Marca 2004 je vse skupaj slo naprej.
Junija 2004 sem ponovno zanosila in zdaj 25.3.2005 imam rok.
Glede histeroskopije pa se ne strinjam, da ne boli. Mene je bolelo tako kot pravijo tiste, ki imajo bolecine pri menstruaciji. Jaz jih namrec nimam, vsaj to.... Je pa bolje ce jih imas, lazje prenasas bolecine - popadke pri porodu. Ko sem leta 1992 prvic rodila, sem mislila da me bo konec, ker nisem navajena bolecin pa se nizek prag prenasanja bolecin imam.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sisy!
7.3.2005 22:41:17   
eva1
Hoj!!!

No meni so histeroskopsko odstranili pregrado maternice! No na histero sem bila 2x-prvič, ko so ugotavljali zakaj ne zanosim, in drugič ko so odstranili pregrado! Mene je malo, ampak res malo bolelo drugič po odstranitvi(manj kot me je bolelo pred M), tako da če mene vprašaš ni panike! Augusta 2002 so odsranili pregrado, pa potem ni šlo, pol sem bila še na HSG(to pa me je bolelo)(august 2003), potem pa sem junija 2004 zanosila! S tem, da so bili potem vsi izvidi ok-jaz vse skupaj predpisujem psihi, ker so sem se nehala obremenjevati kdaj so O, si nehala meriti BT, nehala delati teste, ko mi M še zamujala ni, šla na morje in odklopla vse svet, takrat sem končno zanosila(na morju sva ga z mojim še tok pila, pa žurala:ups:), da me je bilo kar strah ko sem ugotovila da sem :nosecka: !
Tako da nč se skrbi, boš videla da boš kmalu v 9nebesa, in da boš potem pozabila na vse!
Sedaj pa le pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in ni :hudicek: da :duda: ne bo kamlu v tvojem trebušku!

Lp, pa srečno na histero!
Eva in :duda: Luka

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sisy!
8.3.2005 8:36:25   
Sisy
ojla Saša!

Šele danes sem opazila tvojo temo oz.post! Ne veš kok si mi polepšala datum s to novico:bravo::bravo::bravo: Seveda nisem še trdno odločena za Postojno,ampak sem si za vsak slučaj "rezervirala" datum tudi tam, vsekakor si pa bolj želim da bi me operiral dr.Tomaževič!!!! Joj kaj bi dala da bi meni tud tako hitro ratal prit zraven....;),ampak menstruacijo pričakujem šele v ponedeljek tko da moram takrat poklicat....

sem pa kar usta odprla in nisem mogla verjet da si tako hitro prišla na vrsto.....8)

super,res:miska:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sisy!
8.3.2005 8:37:38   
Sisy
joooj tok hitr tipkam...me misli prehitevajo....he he sem napisala da si mi polepšala datum namesto dan.... he he

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.