eva1 -> Sisy! (7.3.2005 22:41:17)
|
Hoj!!! No meni so histeroskopsko odstranili pregrado maternice! No na histero sem bila 2x-prvič, ko so ugotavljali zakaj ne zanosim, in drugič ko so odstranili pregrado! Mene je malo, ampak res malo bolelo drugič po odstranitvi(manj kot me je bolelo pred M), tako da če mene vprašaš ni panike! Augusta 2002 so odsranili pregrado, pa potem ni šlo, pol sem bila še na HSG(to pa me je bolelo)(august 2003), potem pa sem junija 2004 zanosila! S tem, da so bili potem vsi izvidi ok-jaz vse skupaj predpisujem psihi, ker so sem se nehala obremenjevati kdaj so O, si nehala meriti BT, nehala delati teste, ko mi M še zamujala ni, šla na morje in odklopla vse svet, takrat sem končno zanosila(na morju sva ga z mojim še tok pila, pa žurala:ups:), da me je bilo kar strah ko sem ugotovila da sem :nosecka: ! Tako da nč se skrbi, boš videla da boš kmalu v 9nebesa, in da boš potem pozabila na vse! Sedaj pa le pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in ni :hudicek: da :duda: ne bo kamlu v tvojem trebušku! Lp, pa srečno na histero! Eva in :duda: Luka
|
|
|
|