Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 24.8.2008 23:21:45
|
|
|
|
MAJDA222
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Jaz imam tuperware posodo in je ne zamenjam za nič na svetu. Že pred leti jo je mami kupila in smo bili z njo zelo zadovoljn. Sedaj pa je bil že čas, da jo zamenjam in sem si privoščila novi model.Je res krasna. Tko, da ti nakup priporočam. A pa gre notri cela štruca ali pa cel hlebec? Ne vem, kake so dimenzije? Pa še to, kje se to da dobiti? Zdravo! Če bi želela imeti kontakt za Tupperware posodo mi pošlji ZS! LP!
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 25.8.2008 10:16:32
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAJDA222 Zdravo! Če bi želela imeti kontakt za PLESNIVI KRUH mi pošlji ZS! LP!
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 25.8.2008 10:17:10
|
|
|
|
~Biba~
|
kar v zmrzovalnik, pa sproti v mikrovalovko odtajat
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 25.8.2008 10:20:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz ga takoj, ko ga prines iz trgovine narežem na šnite in ga dam v zmrzovalnik. Po potrebi ga potem sproti oddajamo v mikrovalovki.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 18.9.2008 10:54:40
|
|
|
|
migrena
|
kruh v tupperwaru plesni zato, ker posode nič ne zračite. torej ne met skoz 'diht' zaprto. in pol zdrži ful časa. jaz dam noter vedno kar narezanega. , ja res je treba zračit in pomivati posodo in je kruh svež
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.9.2008 20:02:32
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: migrena kruh v tupperwaru plesni zato, ker posode nič ne zračite. torej ne met skoz 'diht' zaprto. in pol zdrži ful časa. jaz dam noter vedno kar narezanega. , ja res je treba zračit in pomivati posodo in je kruh svež Če pa še vedno ne pomaga pa dajte zraven kocko sladkorja, da nase vleče vlago.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.9.2008 21:55:43
|
|
|
|
tropical
|
Jaz ga imam v najlon večki za kruh. Tako ali drugače kupujem koruzno copato in jo imamo za dva dni
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 22.9.2008 19:18:12
|
|
|
|
robinzon
|
Pri novi kuhinji sem en zgornji predal namenila kruhu. Notri imam plastično štirioglato posodo v kateri je kruh, preostali prostor v predalu je namenjen mokam, katerih imam kar nekaj. Po mojih izkušnjah kruh tako ostane najdalj svež.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 23.9.2008 22:41:34
|
|
|
|
martita
|
Mi kupujemo/pečemo kruh 1x na teden, na lačna usta pa čaka v polivinil vreči v hladilniku.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 24.9.2008 8:33:30
|
|
|
|
db
|
tudi mi v tapwer posodi nič n eplesni ostane pa en teden svež Drugače pa nasvet za tapwer posodvo imejte jo v hladilniku in vsak dan imejte odprto vsaj 3 krat na dan za minuto in neboste imele plesen,ko jo operete pustite odprto en dan da se dobro posuši
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?