Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 20:41:23
|
|
|
|
M1987
|
Mi imamo tako, da imamo kruh zamrnjen, polovica pa je vzunaj. Ko tisto polovičko skoraj porabimo potem dano uno iz skrinjo ven in se ta čas lepo odtaja pa še kruh je vedno svež
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 20:44:49
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pri nas kupujemo vsak dan svež kruh, drugače pa ga hranimo kar v oni papirnati vrečki in čez še normalna vrečka
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 20:50:19
|
|
|
|
max23
|
Jaz imam tuperware posodo in je ne zamenjam za nič na svetu. Že pred leti jo je mami kupila in smo bili z njo zelo zadovoljn. Sedaj pa je bil že čas, da jo zamenjam in sem si privoščila novi model.Je res krasna. Tko, da ti nakup priporočam.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 20:53:31
|
|
|
|
Naja30
|
V vrečki, v kateri ga kupim v košari za kruh v omari.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:08:21
|
|
|
|
ciciban
|
Tupperware
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:09:29
|
|
|
|
Mišni
|
V Tupperware v hladilniku.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:09:40
|
|
|
|
K_a_t_i
|
v polivinil vrečki
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:11:51
|
|
|
|
Erdbeere
|
Men pa vTuperwear posodi splesni Tko da še nisem pogruntala kam naj ga dam...je pa tko, da pojemo zelo malo kruha
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:12:51
|
|
|
|
Felicita
|
papirnata vrečka, okrog še polivinil, poleti v hladilniku, pozimi v omari/shrambi. pri nas se pa tupperware posoda (taka rumeno bela, prav za kruh) ni obnesla, ker je vedno plesnel notri
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:13:42
|
|
|
|
majcci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 V vrečki, v kateri ga kupim v košari za kruh v omari. Isto, razen da ga dam ven iz papirnate vrečke in ga dam v polivinilasto vrečko
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
V papirnati vrecki, ce je, in potem v teh sumecih spar/mercator vreckah (da se ne susi), potem pa imamo vse to se v platneni - sam ta pa ni zaprta, je samo obesena na kljuko Smo pa imeli tisto Tupperware posodo, pa je bil kruh naslednji dan ful zanic.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 21:54:13
|
|
|
|
Spark
|
Jaz imam tuperware posodo in je ne zamenjam za nič na svetu. Že pred leti jo je mami kupila in smo bili z njo zelo zadovoljn. Sedaj pa je bil že čas, da jo zamenjam in sem si privoščila novi model.Je res krasna. Tko, da ti nakup priporočam. A pa gre notri cela štruca ali pa cel hlebec? Ne vem, kake so dimenzije? Pa še to, kje se to da dobiti?
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 22:28:16
|
|
|
|
arabela*
|
V vrečki.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 22:39:18
|
|
|
|
bumerang
|
V zamrzovalniku.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 20.8.2008 22:43:01
|
|
|
|
SaTiSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Men pa vTuperwear posodi splesni Tko da še nisem pogruntala kam naj ga dam...je pa tko, da pojemo zelo malo kruha Isto je pri nas, splesni1 Tako da ga damo v navadno polivinil vrečko, pa ostane do zajtrka svež, potem pa itak novega kupimo.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 0:50:19
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
po mojem pa ta kruh ni več to kar je nekoč bil. sama ga skoraj nikoli več ne kopujem v raznih marketih, ampak samo še v lokalni pekarni, pa še to sproti, svežega. hranim ga kar v tisti papirnati vrečki in vse to v polivinilasti vrečki in ta kruh nikoli ne splesni, kvečjemu otrdi. takšnega lahko vsaj zmeljem v multipraktiku in ga dodam v maos za polpete, ali kaj podobnega.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 7:54:08
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: max23 Jaz imam tuperware posodo in je ne zamenjam za nič na svetu. Že pred leti jo je mami kupila in smo bili z njo zelo zadovoljn. Sedaj pa je bil že čas, da jo zamenjam in sem si privoščila novi model.Je res krasna. Tko, da ti nakup priporočam. tudi mi
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 8:21:13
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Men pa vTuperwear posodi splesni Tko da še nisem pogruntala kam naj ga dam... V tupperwear in nato v hladilnik, pa bo zdržal en mesec, če bo treba.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 9:03:14
|
|
|
|
mojsoncek
|
Tupperware... nam nic ne plasni.
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 9:04:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pri nas kupujemo vsak dan svež kruh, drugače pa ga hranimo kar v oni papirnati vrečki in čez še normalna vrečka Enako.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 9:14:36
|
|
|
|
zmajči25
|
Tupperware, nič ne plesni, razen če ga res kake tri-štiri dni pustimo v posodi in nič ne odpiramo. Tudi jaz priporočam !
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 9:17:06
|
|
|
|
Nea
|
Tupperware
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 9:30:20
|
|
|
|
baguSka
|
V tupperwear in nato v hladilnik, pa bo zdržal en mesec, če bo treba. Tocno. Pr nas je sicer samo toast v domaci uporabi, pa vseeno.
|
|
|
|
RE: V čem shranjujete kruh? 21.8.2008 18:12:57
|
|
|
|
urška
|
kruh v tupperwaru plesni zato, ker posode nič ne zračite. torej ne met skoz 'diht' zaprto. in pol zdrži ful časa. jaz dam noter vedno kar narezanega.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?