Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 29.8.2008 13:50:28
|
|
|
|
sensi
|
Vedno sem si želela bit mlada mamica...leta so minila partnerja s katerim si bi želela pa od nikoder.No seda imam ob sebi čudovitega človeka,oba imava močno željo,na njej delava že eno leto pa nič.Grem drugi teden na pregled.Drugače sva pa jaz 34 in on 38.
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 29.8.2008 17:14:03
|
|
|
|
pikipu
|
No, direktno ne pašem na to temo, ker že imam otročka, ampak naj potolažim vse tiste, ki ste v dvomih glede starosti: prvega otročka sva začela delati, ko sem jih imela 35,5, rodila sem pri skoraj 37. Zdaj jih bom imela kmalu 39 in spet delava na . Moj dragi pa je dve leti mlajši. Mogoče je slabost, da imaš otroke malo bolj pozno to, da si kdaj pa kdaj čisto brez energije, ampak punce verjemte mi, da za nič na svetu ne bi zdajšnjega življenja zamenjala za tistega brez otrok. Enostavno je zdaj preveč lepo, pa čeprav ne morem vedno na pijačo, ko bi mi pasalo. Srečno vsem in da čimprej zagledamo pluseke!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!