|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 20:25:56   
bobika
Zanima me, če ima katera mariborčanka ginekologinjo Jelko Kolarič in kakšno je vaše mnenje o njej?

Pridno :sloncek: in delajte na :duda:

nočko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 20:34:57   
aneja1
Jaz jo imam, do sedaj nimam pripomb nad njo. Sem zadovoljna, njo ima tudi moja mamica in sestra.

Imaš tudi ti njo za G ali bi jo rada imela?

Če jo imaš, kakšne izkušnje pa imaš ti z njo?

Sladko spančkajte

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 20:56:48   
mujcek
to je bila moja prva G, zdela se mi je fajn, ampak sem bila pri njej se mi zdi da samo 3krat, potem pa je menjala delovno mesto; sem pa že slišala, da nekatere niso bile zadovoljne z njo :zmeden:

:muca:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 21:02:10   
mika
Je tudi moja G in je zelo fajn. Vsakič ko sem bila na pregledu mi je naredla uz, pa kar je najboljše, nič ne komplicira. vedno ko sem prišla na pregled, me je sprejela z nasmeškom. tudi moja mama je zadovoljna pri njej.

Ja, pa še nikoli ni čakanja, ob uri ko sem bila naročena, sem bila na vrsti.

Lp, Mika
:sloncek:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 21:45:54   
bobika
Fajn!
Tudi jaz sem pri njej že nekaj let. Sprašujem vas zato, ker sem slišala, da je katastrofalna :zmeden:. Meni se tudi zdi vredu, pa res nikoli ne čakaš več kot 5 minut in se mi zdi, da se nam kr posveti.
Od začetka me je malo motlo to, da vedno, ko sem prišla v ordinacijo je rekla "kaj je", sedaj pa sem se navadila in mi je kr zanim pristop. Pa nazadnje se je z mano nekaj full zabavala :), tak da sem res zadovolna znjo. Sem mislila, če je imela katera kakšne posebne probleme pri njej.
Sicer pa je odvisno od vsakega posameznika in nekateri smo zadovoljni z njo drugi pa ne moreje prehvalit katerega drugega ginekologa. Tako pač je.
Sem že mal razmišljala o menjavi, pa me v ponedeljek, ko sem bila naročena pri njej pozitivno presenetila. Kr sama me je vprašala če želim zanositi in podobno.
Hvala vam za mnenja!

pa,pa

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....