|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes doživela grozen šok!!!
3.3.2005 18:52:56   
Sulfinija
Hay soborke!!!

Včeraj sem pisakla,da sem naročena za jutri na uz,vendar grem na uz v ponedeljek 10.45.

Včćeraj sem zato klicala šefico v službi in jo prosila naj me zamenja,...Danes zjutraj ko je prišla,jaz sem bla v nočni se je začela dreti name,zakaj rabim,...kaj naj naredi nikogar ni zadelat.Postala sem ful žalostna in sem odšla proč od nje.Po malici sma se srečali na samem in začela je kaj vam je,da se tako držite,...Solze so mi kar lili iz obraza :((:((:((:((:(( in sem rekla v čem je štos,...Ja tako veste pogodbo imate do 31.03.če se odločite za zdravkljnje za postopke vam ne podajšamo,...Imate sicer nadure se vam zbrišejo,dopusta bi me morala pripadati 9.dni in me ne pripada,če na koncu meseca ne boste imeli dovolj ur vam bom odtrgala od plače,da boste to hodili v MB,...Punce na kraju vsega tega pa mi je rekla,kaj se vam mudi z otroki,imate še čas,...

Punce komaj sem se potolažila in možev v red z mano,vendar sem se vseeno odločila za svojo :duda::duda::duda: punco že najdem in nakoncu zadnjega delovnega dneva ji bom rekla samo ni vam uspelo izbrala sem vseeno svojo :duda::duda:.Pa kaj mislite ne bom se sekirala zaradi tega saj tako ne gre ponoči delat eno uro časa da se umiješ in priletiš ves živčen v MB,...Ali ima to pol sploh kakšen smisel,da hodim v službo,...

Sva izbrala prvo najino zelo željena :duda::duda::duda: in potem vse ostalo,...

Ja pa še z svojo G sem danes govorila in mi je rekla,bodite pameni kaj si ta sploh misli,...Veste kaj ko vam bodo naredili prvič inseminacijop se pravi tam okrog 18.03.-19.03.marca če vam ne dajo v MB bolniške vam takoj dam jaz do konca meseca,potem pa vam tako propade pogodba počivajte po postopku nič težkega ne dvigujte,se pomirite in uživajte v pričakovanju :duda::duda:.

Punce vseeno vas prosim za vaše tolažilne besede,posebej tebe Kira saj ste mi ve že veliko krat ble v oporo in tudi mislim,da mi boste danes zvečer,strašno potrebujem tolažbo!!!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.3.2005 19:02:17   
mujcek
:bravo::bravo::bravo: mislim, da si se prav odločila. Že tako je problem priti do :duda: in zakaj bi se odrekla svoji največji želji zaradi pritiska neke ženske, ki je toliko butasta, da te ne razume, čeprav bi od ženske to pričakoval. :grrr: Mislim, da se ni vredno odreči svoji največji želji zaradi tako trapastih ljudi in zaradi denarja. Mogoče pa boš potem našla boljšo službo z bolj razumljivo šefico...

Ne daj se ji in sledi svojim sanjam
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2005 19:05:49   
Nyah*
Milsim kaaaaaaaaaj :grrr::grrr::grrr:

Kaj si pa misli s takimi ultimati, kot da ti ni ze tako dovolj hudo, mislim, groza nad grozami.

Lahko ti recem samo, bravo punca:bravo::bravo::bravo: za pogum in optimizem oziroma upanje in voljo res:bravo::bravo::bravo:.

Sluzba ze se bo, sigurna sem v to, za :duda: se pa ze tako matras, sedaj bos pa zaradi ene trape " se malo pocakala", pa kaj se!

Jaz razmisljam enako kot ti, ce me ne marajo ker ima zdravstvene tezave, me pac ne bodo imeli, ti kar veselo in bnrez skrbi :nosecka: naproti, mislim, da ti bodo tudi druge enako rekle!

Mislim nate in ti :miska::miska::miska: drzim, da bo na UZ in naprej vse ok!

Nyah:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2005 19:07:26   
ElaM
Mojca, ne sekiraj se, saj to je pa res too much, službo s tako šefico boš še lahko dobila.
Srečno, pa čimprej ti želim eno :duda:.
LP!

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2005 19:18:07   
lenika
Mislim to je pa nenormalno. Še vesela boš, da ti ne bo več treba delat za tako šefico. Boš že našla drugo službo in verjemi mi da bo bolje, saj slabše sploh več ne more bit. Zanima pa me koliko je ta ženska stara in ali ima sama otroke, da tako razmišlja.

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2005 19:21:35   
Anitka
Ojoj Mojca! A take stvari so še vedno v modi?:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: In take besede izusti ena ženska!?!?!:grrr::grrr::grrr::grrr: Mojca pravilno sta se odločila in prav je tako. Želim vama, da vama čimprej uspe dobiti :duda: in takrat boš lahko stopila pred to zlobo vsa ponosna in ji pokazala svojo srečo, ki jo v tej službi zagotovo ne bi dobila.Obrišita solze, rada se imejta in ne obupajta!:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2005 19:22:25   
emaa
mojca pravilno si se odločila, če se oziraš na druge, bi tako moral imeti otroke pri 50, ko te nihče več noče v službi. Za naše :duda::duda::duda: vse, saj če ima vsaj eden službo, bo šlo, pa tui si boš novo našla.
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2005 19:54:12   
špelin@
Oh, Mojca, vsakič me razkuri, ko kaj takšnega izvem... :(:zmeden:

Prav si/sta se odločila!!!!

Želim ti veliko sreče :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2005 19:56:57   
wawa
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

sledi svojim željam, smo na tvoji strani, taki ljudje niso vredni besed in tvojega časa:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2005 20:07:15   
GoYa
Take šefice tudi če nimaš :grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2005 20:16:17   
KIRA
:rozica: mojca zdaj sem prebrala, kaj je blo. pošlji ti to šefico lepo v rit. !!!!!!!!!!!!!:hudicek::hudicek:
prijavi jo delovni inšpekciji, da ti je grozila, pa da nezakonito obračunavajo ure itd.. pa naj ji mal skačejo po papirjih. jaz sem to našim naredla, pa so meli 2 tedna cirkuse. mislim da so si takrat zapomnili, da se z mano ni hecat. službo boš pa že drugo našla.9nebesa
tista šefica je pa najbrž kaka nepotešena baba:grrr::grrr:, ki nima pojma kako je to, če si želiš otroke. jaz bi ji kar lepo rekla, naj si nekoga drugega poišče, da ti zanjo več ne boš delala, ker je itak nepoštena, je nihče ne mara in je jezikava.
ne daj se ji, ti pometaj z njo, ne ona s tabo. kaj pa misli da je , da ti bo govorila, kdaj boš imela otročička!!!!:duda:
mojca. lepo se skoncentriraj na bebico in se ne sekiraj zaradi službe. boš že kaj našla, saj si še mlada.9nebesa bebica je bolj važna kot služba. Služb bo še polno, za bebico pa je vsako leto malo teže. največ uspeha za to iamjo ženske med 25 in 30 letom, potem pa možnosti za uspeh vsako leto malo padejo in je vedno malo teže.
lepo se z možekom pocartaj:love::love:, naj te malo potolaži in v objem vzame, ti enga lubčka da, pa bo svet takoj lepši....

jaz ti pa pošiljam en velik kup dišečih rožic, da ti bo malo lepše...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2005 20:59:46   
miska2004
Pa saj ne morem verjet, kje pa živimo?? In to ti reče ženska?? Od moškega bi mogoče še lahko pričakovala, ampak od ženske pa res ne:(

Se strinjam s predhodnicami, čisto prav si se odločila, bori se za otročka, zdaj ko si že prišla do sem! Take službe oz. take šefice res ne rabiš, samo sekirala bi se.

Se pa totalno strinjam s Kiro, prijavi jo delovni inšpekciji! To je navadna svinjarija!

Držim pesti Mojca, da boš čimprej prišla do svoje :duda:, službo si boš pa že poiskala drugo, ne skrbi!!!

:angel::rozica::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2005 21:39:35   
lutka
mojca90000!!
za dežjem vedno posije sonce.

Ko se boš pobožala po bušiju,kjer bo rasla tvoja pikica,boš vedela da si se prav odločila:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lp:sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2005 22:06:40   
cmokec
Mojca, nisem prav jezne sorte, ampak to je pa višek. Take šefice se ne zaslužiš tudi v primeru, da otroka sploh nebi hotela imet. Po sebi vidim, da se marsikdaj ne strinjam s šefom, pa naredim tako, kot on reče. Ampak, v tvojem primeru gre za spoštovanje tako tebe kot človeka, kot podrejene oz zaposlenega. Tega pa ne smeš pustiti, da ti vzamejo. Poniževanje in zafrkavanje ti ni treba prenašat.

Vesela sem, da sta se odločila za otročka. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
Vse v življenju ima nek smisel, vse se uredi tako, da je prav. Tudi za vaju. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2005 22:11:18   
Pia73
Prav si se odločila!

Jaz sem s svojo nosečnostjo vse na glavo postavila pa so vsseno vsi veseli zame. Hvala bogu! Sem direktorja vprašala, če bom prišla nazaj na oddelek kjer delam (delam v večji ZT firmi) pa je rekel, da absolutno, potem sem ga prosila, da naslednje lero koristim kak mesec dopusta preden pridem glede na to, da imam rok julija, pa se je tudi strinjal z mano. Zamenjavo so mi že organizirali, 01.04. jo začnem uvajat, skratka vse o.K. Res sem lahko srečna! :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2005 7:46:32   
Natka1
Mojca,
se povsem strinjam z mojimi predhodnicami.

Težko je verjeti, da takšne ženske obstajajo. Ampak se to na žalost dogaja.

Se strinjam s Kiro, ki ti je predlagala, da jo prijavi delovni inšpekciji. Pa naj se potem še z njimi ukvarja. Potem bo pa videla kako se dela z ljudmi. Ampak težko verjamem, da jo bo pamet srečala.

Tebi pa vse dobro, najprej 18. marca, potem pa naj bi vsi :angel::angel::angel: pomagajo ohraniti tvojo :duda: . Potem se bo vse samo od sebe rešilo boš videla.

Natka

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2005 10:46:49   
Mijavček
Mojca živjo!

Sploh nisem mogla verjet, ko sem prebrala... To je pa too much, kot je že goya napisala: take šefce tut če nimaš! bolje zate, da si brez službe, kot pa da prestajaš take strese, ki niso dobri ne zate ne za tvoje otročičke
Ti misli nase in na svoje :duda::duda::duda::duda:

ne vem točno v katerem poglavju, ampak v zakonu o delovnih razmerjih jasno piše, da delodajalec nima pravice do informacij o delavkinem zakonskem stanu, načrtih za nosečnost in podobno. Tega ti skratka ni treba nikomur razlagat, če pa že vedo, potem je odločitev, ali te bodo ondržali na delovnem mestu diskriminatorna!

Nisem vedla, da obstajajo tako brezsrčne ženske :grrr::grrr::grrr:

Mijavček:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2005 10:47:09   
Skorpija
Vedi, da si 100x boljši človek od tvoje šefice in, da ima ženska očitno hude težave sama s sabo...

Odločila si se popolnoma prav in zato se bo tudi vse uredilo!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2005 20:16:19   
Sulfinija
Pozdravljene!!!

Joj,sem mislila da bom dva dni ponorela,ker se nismo mogle brati.

Punce :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in hvala za spodbudo se mi v rit vleče venadr brez uspeha.

Držite pestke,da bo vse ok,me nekaj danes pri poku boli kaj mislite kaj je to?
Takoj,ko bom jutri lahko se vam javim iz prvega uz?Kaj mislite mi bodo dali bolniško.Ha juitri jo iz MB takoj opokličem in sporočim termine in povem da bom od inseminacije pa do kona v bolniški do konc meseca in še za dopust se bom borila?Spet bo popenila vendar se mi fučka za njo in njene probleme.Ima dva otroka hčerka še nima otrok in komaj čaka,da bo babica,se pa ne zaveda te moje trnove poti.Res žalostno :((:((:((:((:((:grrr::grrr::grrr:!!!

Kaj svetujete naj po inseminacije dosti počivam?Strogo ležanje bom res imela?Kaj naj si takrat misli,da bo vse ok?Ksaj če je res tako možnostui v tem in bo kdo rekel si bla živčna pa sploh ne bom?

Tako punce za jutri pestke velike mi drž
ite in se beremo takoj,ko bom lako sporočila.

Nočno Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!