Sulfinija -> Danes doživela grozen šok!!! (3.3.2005 18:52:56)
|
Hay soborke!!! Včeraj sem pisakla,da sem naročena za jutri na uz,vendar grem na uz v ponedeljek 10.45. Včćeraj sem zato klicala šefico v službi in jo prosila naj me zamenja,...Danes zjutraj ko je prišla,jaz sem bla v nočni se je začela dreti name,zakaj rabim,...kaj naj naredi nikogar ni zadelat.Postala sem ful žalostna in sem odšla proč od nje.Po malici sma se srečali na samem in začela je kaj vam je,da se tako držite,...Solze so mi kar lili iz obraza :((:((:((:((:(( in sem rekla v čem je štos,...Ja tako veste pogodbo imate do 31.03.če se odločite za zdravkljnje za postopke vam ne podajšamo,...Imate sicer nadure se vam zbrišejo,dopusta bi me morala pripadati 9.dni in me ne pripada,če na koncu meseca ne boste imeli dovolj ur vam bom odtrgala od plače,da boste to hodili v MB,...Punce na kraju vsega tega pa mi je rekla,kaj se vam mudi z otroki,imate še čas,... Punce komaj sem se potolažila in možev v red z mano,vendar sem se vseeno odločila za svojo :duda::duda::duda: punco že najdem in nakoncu zadnjega delovnega dneva ji bom rekla samo ni vam uspelo izbrala sem vseeno svojo :duda::duda:.Pa kaj mislite ne bom se sekirala zaradi tega saj tako ne gre ponoči delat eno uro časa da se umiješ in priletiš ves živčen v MB,...Ali ima to pol sploh kakšen smisel,da hodim v službo,... Sva izbrala prvo najino zelo željena :duda::duda::duda: in potem vse ostalo,... Ja pa še z svojo G sem danes govorila in mi je rekla,bodite pameni kaj si ta sploh misli,...Veste kaj ko vam bodo naredili prvič inseminacijop se pravi tam okrog 18.03.-19.03.marca če vam ne dajo v MB bolniške vam takoj dam jaz do konca meseca,potem pa vam tako propade pogodba počivajte po postopku nič težkega ne dvigujte,se pomirite in uživajte v pričakovanju :duda::duda:. Punce vseeno vas prosim za vaše tolažilne besede,posebej tebe Kira saj ste mi ve že veliko krat ble v oporo in tudi mislim,da mi boste danes zvečer,strašno potrebujem tolažbo!!! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|