Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosu... 15.8.2008 14:27:14
|
|
|
|
thumbelina
|
Trebnje - če bi imela drugo možnost, bi šla kam drugam, samo je za nas potem predaleč, ker bolnega otroka pa res nemoreš ne vem kam vozit. Sploh nas ne jemljejo resno. Za laboratorij moraš skoraj na kolenih prosit. VSe te odpravijo tako na hitro....
|
|
|
|
RE: Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosu... 22.8.2008 15:39:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Grosuplje je meni fajn, živim 5 min stran od ZD, hodimo k dr. Kosovi, sestre so prijazne in se da vse zmenit, laboratorij zaenkrat same fajn izkušnje, dežurstvo tudi. Je pa vprašanje, od kod si, ker ravno iz Trebnjega se vozit se mi zdi pa malce daleč, sploh če je kaj nujnega.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.