Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

daja27 -> Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje? (14.8.2008 15:05:23)

Hoj

Katerega pediatra lahko pohvalite oz. ste z njim zadovoljni - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje?

Hvala.

thumbelina -> RE: Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje? (15.8.2008 14:27:14)

Trebnje - če bi imela drugo možnost, bi šla kam drugam, samo je za nas potem predaleč, ker bolnega otroka pa res nemoreš ne vem kam vozit. Sploh nas ne jemljejo resno. Za laboratorij moraš skoraj na kolenih prosit. VSe te odpravijo tako na hitro....

ZmajTolovaj -> RE: Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje? (22.8.2008 15:39:24)

Grosuplje je meni fajn, živim 5 min stran od ZD, hodimo k dr. Kosovi, sestre so prijazne in se da vse zmenit, laboratorij zaenkrat same fajn izkušnje, dežurstvo tudi. Je pa vprašanje, od kod si, ker ravno iz Trebnjega se vozit se mi zdi pa malce daleč, sploh če je kaj nujnega.

trdozimc -> RE: Pediater - Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje? (22.8.2008 18:33:19)

Mi imamo v Grosuplju dr. Kosovo in je SUPER - tudi sestre, smo bili pa zdaj med dopusti pri dr. Zavirškovi, pa je tudi zelo prijazna in profesionalna, sestre pa itak cukri. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Stran: [1]