Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 6.1.2009 7:41:07
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Vsekakor paše in to prakticirava z mojo, če le tako nanese. Mogoče ne tisto samo vtikanje ampak božanje in lizanje presredka. Aha ... in pa NE nimam smrdljive, mam pa kosmato rit . Pa tud gay nisem. Je pa res, da nisva tko zaplankana glede teh stvari in ta hec priporočam moškim v zrelih letih. Lepa popestritev in noro doživetje . Seveda počnite to tudi vašim boljšim polovicam nazaj. se strinjam. midva sprobava vse, kar nama sede. pač v tistem trenutku dobiš željo... in jo uresničiš. zakaj pa ne. nama popestritev paše sicer pa kot mnogi ne marava monotonosti, zato je raznoliko toliko bolj zanimivo. pa strinjam se s tistimi, ki pravijo da večini moških to sede in to da ne pustijo najbrž pomeni, da jim je nerodno to priznati ali pa ni zaupanja. jaz sem to nekoč nekje prebrala prišla k mojemu in ga vprašala. rekel je da tega še ni sprobal, tako da sem pb priliki sprobala jaz in to še vedno včasih uporabiva glede kosmate in smrdljive riti pa, če bi jo partner imel smrdljivo rit, sploh spala ne bi z njim... kosmato je pa itak seksi
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 4.3.2009 20:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, jaz sem enega bivšega kar pošteno pof**** z vibratorjem, zraven mu ga pa še fafala...ga je skor ubilo od orgazma. Drugi niso bili taki ekstremisti, večini tabolj liberalnih je pa kar pasal kak prst v rit, al pa božanje. Zdajšnji ma rad samo če ga s prstom malo dražim po anusu. In ni samo prostata tista, ki je vir užitka ampak je anus kot tak poln živčnih končičev, ki so zlo spolno vzdražni. Men se je kr nov svet odprl, ko sem odkrila svojo ritko...pa nimam prostate ;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?