Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa mojemu to včasih naredim. Do ugotovitve da mu paše pa sem prišla preprosto tako, ker meni analen seks prinese veliko večji užitek. Čeprav ga ne prakticirava tako pogosto. Ko meni nekaj paše bi še pa še, zakaj se odrekat če je tako blazno fino? Brisačka: a ti si s svojim kolegom v postelji, da veš kam ga faše? Nihče se s tem ne bo hvalil, še ženske upajo povedat kak blazno paše samo kot anonimne. V rit rinejo samo drugače usmerjeni in basta. Za tapravega moškega je vagina mati vseh lukenj. torej tut fafaš ne svojemu tipu, ker je vagina mati vseh lukenj... in fuuuujjj ko pomislim tipa, ti.ča in mamo?! grozen izraz si uporabila.... Se mi pa zdi, da poznaš precej gejev. Mislim, tko, da veš, kaki so, o čem radi govorijo in o čem ne. BTW moški je že v osnovi bolj odprt do razpravljanja o spolnosti, če je pa to še tvoj gay in prijatelj ali sorodnik itd... so pa podrobnosti skoraj zagotovljene pa kar se odrekanja tiče: ne gre za odrekanje. Gre zato, da če si spolno prebujen in imaš dovolj spolne fantazije, veš, da obstaja še kaj drugega, kot le misionarc, pa doggy, pa eventuelno še analno..... Kar hočem povedati je, da imaš še toliko drugih možnosti, da ti je analno, ne glede na to, kako ti je všeč, le češnja na vrhu smetane. Če bi češnjo ali pa smetano vsak dan jedel, bi se jo tudi prenajedel, ne? Druga stvar pa je, da je za vsako "zvrst" seksa treba imeti navdih in trenutno željo. Tko, kot tebi verjetno ne paše vsakič fafati tipu, tko tudi analno vedno ne paše. Zakaj si pa potem ti anonimna, če si taka zagovornica, da to ni za normalne ljudi? Tega pa res ne razumem
|