|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesalec Hoover
11.8.2008 21:02:46   
haloze
 Se opravičujem, če je ta tema že bla. Tiste, ki mate ali pa poznate sesalec Hoover, kak ste kaj zadovoljne z njim? Je tudi globinski? Je vreden svoje cene, ki niti ni tak nizka, kolikor vem.
Jaz ga nameravam kupiti, samo ne bi rada nekaj na slepo kupovala, zato prosim za izkušmje. Hvala vam.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesalec Hoover
12.8.2008 7:12:21   
haloze
Dajte no, povejte svoje izkušnje. Saj zato pa je RR, da si pomagamo, a ne?

(odgovor članu haloze)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2008 9:50:27   
ursa30
jaz nisem bila zadovoljna z njim. bil je premalo močen, filtri se morajo menjavat vsake tolko časa, pa niso ravno poceni.
cev na sesalcu mi je trikrat počila, sicer so mi jo zamenjali, ampak to meni ne pomeni ravno kvalitete.
do zdaj ga še nisem vrnila, zapakirala sem ga v škatlo, tam je še do danes in kupila drugega user posted image

(odgovor članu haloze)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2008 21:33:21   
Pi-kica 1
Jaz ga sicer uporabljam, pa nisem preveč zadovoljna z njim. Je tudi globinski, kar je v redu, samo tega itak kaj dosti ne uporabljam. Tudi cevi ne grejo lepo skupaj, tista plastika na sesalcu, kamor zatakneš cev, je nekvalitetna in se je takoj zlomila, tudi močen ni ravno. Skratka, ne bi ga več kupila, ni pa tako hudo, da bi letela po drugega.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2008 10:27:50   
dejavu
To ma moja mama in jaz dobim živčnega, ko z njim sesam. Ne tega kupovat!

Only when we are no longer afraid do we begin to live.(Dorothy Thompson)

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 22:02:19   
december06
Jaz tudi nisem preveč zadovoljna z njim. 

(odgovor članu dejavu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2008 9:02:15   
Natyy
No jaz ga imam. Uporabljam vsak dan že dve leti. Deljuje brezhibno in sem zadovljna z njim. Imam tudi mini stepalno krtačo za sedežno. Ampak kolikor vidim sem edina uporabnica, ki je s tem sesalcem zadovoljna.

Sicer za tista občasna večja čiščenja uporabljam igeo, ker ima močnejšo stepalno krtačo.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2008 13:01:10   
haloze
No, jaz sem kupila Hooverja in sem zadovoljna z njim.

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2008 8:03:57   
Anonimen
Mi imamo 2200W tako, da je vlek odličen, ima hepa filter tako kot konkurenčni iz tega cenovnega razreda, tako da kar se tiče filtracije se tukaj nimamo kaj pritoževat. Zaradi mehkega zagona ni obremenitev na električno omrežje, ni pretirano hrupen, priložena turbo krtačka (manjša, ki sicer ni priložena vsem sesalcem) je presenetljivo funkcionalna sploh če upoštevam, da deluje na principu zračnega toka - sem bil prav skeptičen na začetku in nasprotoval nakupu iste.

Slabe strani, kolikor vidim tudi pri drugih uporabnikih, slaba kvaliteta materialov, cev je zelo "neubogljiva", rada se zvija tako da prekine zračni tok - zelo moteča zadeva - držalo cevi je tudi nam počilo.

Zdaj, če ste na Hooverja prešaltali iz čisto navadnega sesalca kot smo ga imeli mi pred njim se vam bo zdelo, da ste vzeli Mercedesa med sesalci. Recimo, da bi moj naslednji nakup bil prav tako Hoover, če bi le odpravili zgoraj omenjene pomanjlkjivosti - mislim, da je tukaj kakšen Philips v veliki prednosti in če v Hooverju ne bodo razmislili o odpravi teh napak bodo verjetno pogrnili na celi črti - če že niso. Vidim, zdaj imajo nove modele teh sesalcev, oblikovno izgledajo zelo dopadljivo, logična poteza proizvajalca v želji po pridobivanju tržnega deleža na našem trgu.

Hladilnike imajo pa fascinantno lepe.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 8.9.2008 8:04:55 >

(odgovor članu haloze)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2008 8:44:41   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/m_3099659/mpage_1/key_/tm.htm#3099766

Imava tega in je poden od podna:
user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 8.9.2008 8:49:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2008 9:16:38   
Anonimen
Smo pred kratkim vzeli "namiznega" Hooverja (sesalec namreč) za darilo in dela dobro. Vleče ko` kompresor, zaenkrat vse v redu, bomo preverili pri lastniku kakšen je performans čez nekaj časa.

Pa še nekaj glede izkušenj z raznoraznimi gospodinjskimi aparati. Enkrat je nekdo rekel, da si bo z veseljem kupil Vorwerka - padlo mi je v oči zaradi tega ker smo ga imeli dolga leta doma - mati ga še ima. Z ozirom na ceno bi rekel, da ni vreden svojega denarja. Kar se tiče kvalitete materialov se tukaj malokateri lahko primerja z istim. Problemi so se pojavili pri nepredvidenih situacijah, ko potegne kakšen večji kos, trak, ki je očem skrit - zaradi takih in podobnih stvari smo ga kar nekajkrat imeli na servisu (se zatakne/zaplete na turbinico in se lahko potem *ebeš), ki bajdvej sploh ni poceni.
Krtačka za globinsko čiščenje se je sicer izkazala dobro, ugovotil sem pa, da kmalu po menjavi vrečke vlek drastično pade.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2008 9:18:52   
Anonimen
Jaz imam tega http://www.mimovrste.com/artikel/3320024620/sesalnik-hoover-ts-2167-sensory
pa sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2008 9:25:12   
Anonimen
Pomoje sem bila kar jaz tista, ki je rekla, da si bom ko bo le možno, kupila Vorverka ... smo imeli doma še tastarega in je delal ko šus (v 10ih letih ni bil niti enkrat na servisu), zdaj ko sva z mojim vseljena na svoje, sva kupila tega Hooverja in sva totalno razočarana ... no in zadnjič mi je tašča posodila svojega tanovega Vorverka in je s polno vrečko velkel ma 10x bolje, kot najin Hoover s prazno posodico in čistimi filtri ... sploh ni primerjave. Pa glede na to, da tistega maminega starega Vorverka še imamo doma, za tiste bolj umazane smeti (žagovina, omet ipd.), ga bova ob nakupu novega nesla v trgovino, saj ti na ta način pri Vorverku ponudijo 200€ popusta ... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2008 9:33:48   
Anonimen
Ne vem stara, mene sicer Vorwerk ni tako prepričal. Pravim za fino sesanje se mi je zdel dober, sicer nič posebnega, še najbolj me je prepričala ravno globinska krtača, drugače pa... Imeli smo doma mačko in polno volnenih trakov po stanovanju in smo mimogrede kaj fasali noter - enkrat je bil neki zvonček, se je zataknil in smo ga že peljali na servis. Edino globinska krtača je imala tisto varovalo, če se ti je kaj zapletlo med krtačke jih je samodejno zaustavilo, še lučka je utripala, si moral tujek odstraniti, pritisniti stikalo lučke in šele nato lahko nadaljeval. Kar se tega tiče super zadeva. Da bi pa kaj večjega sesal, kot si ti napisala, pa skoraj da ne morem verjeti.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 8.9.2008 9:39:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2008 9:38:02   
Anonimen
Jaz pa govorim o tem

http://www.mimovrste.com/artikel/3320024519/sesalnik-hoover-ts-2277-sensory

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2008 9:40:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

http://www.ringaraja.net/forum/m_3099659/mpage_1/key_/tm.htm#3099766

Imava tega in je poden od podna:
user posted image

To pa res, zgoraj k ma šobe k zrak ven piha, ti ves prah razpiha, če ga obrneš, pa tud težko se posoda očisti od prahu k ga sprazniš. Je res da pozauga ker je močan, ampak to ni dost močan razlog, daje dober.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?