Anonimen -> RE: sesalec Hoover (8.9.2008 8:03:57)
|
Mi imamo 2200W tako, da je vlek odličen, ima hepa filter tako kot konkurenčni iz tega cenovnega razreda, tako da kar se tiče filtracije se tukaj nimamo kaj pritoževat. Zaradi mehkega zagona ni obremenitev na električno omrežje, ni pretirano hrupen, priložena turbo krtačka (manjša, ki sicer ni priložena vsem sesalcem) je presenetljivo funkcionalna sploh če upoštevam, da deluje na principu zračnega toka - sem bil prav skeptičen na začetku in nasprotoval nakupu iste. Slabe strani, kolikor vidim tudi pri drugih uporabnikih, slaba kvaliteta materialov, cev je zelo "neubogljiva", rada se zvija tako da prekine zračni tok - zelo moteča zadeva - držalo cevi je tudi nam počilo. Zdaj, če ste na Hooverja prešaltali iz čisto navadnega sesalca kot smo ga imeli mi pred njim se vam bo zdelo, da ste vzeli Mercedesa med sesalci. Recimo, da bi moj naslednji nakup bil prav tako Hoover, če bi le odpravili zgoraj omenjene pomanjlkjivosti - mislim, da je tukaj kakšen Philips v veliki prednosti in če v Hooverju ne bodo razmislili o odpravi teh napak bodo verjetno pogrnili na celi črti - če že niso. Vidim, zdaj imajo nove modele teh sesalcev, oblikovno izgledajo zelo dopadljivo, logična poteza proizvajalca v želji po pridobivanju tržnega deleža na našem trgu. Hladilnike imajo pa fascinantno lepe.
|
|
|
|