|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravljice
3.3.2005 9:18:13   
mamsi
Sm slišala, da pravljice prov fajn delujejo na ta mičkene. Naša je 8m stara in me zanima, katere pravljice na CD priporočate. Namreč, da bi medve brale knjigico, ni nobenih šans, vse strga, pogrize,..., tut knjigic iz blaga se takoj naveliča.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pravljice
3.3.2005 9:22:30   
Sara3
Sama nimam otrok. Moji nečakinji so fulll všeč pravljice v katerih zdraven še malček pojejo. Tako je vsako večer pred spanjem poslušala Tinko polovniko ali pa maček Muri.

Lp, :metulj:

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pravljice
3.3.2005 11:50:15   
janja
Našemu so pa bolj kot pravljice in TV všeč pesmice. Odkar se trudi govoriti, pa sploh stalno nekaj poje. Ga je prav zanimivo poslušat. Pa kako pleše! Sicer pa od pravljic posluša Čebelico Majo, Volka in sedem kozličkov, skratka bolj tiste, kjer je več melodije in pesmic.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pravljice
3.3.2005 12:50:36   
jana&ema
:bravo:Kupi knjigo ENCI BENCI (obstaja št. 1 in 2- obe odlični) Jaz sem jih spoznala, ko so bile bratove hčerke male in sem jih moji Emi začela brat nekje pri taki starosti kot ste vi zdaj, pa jih najraje prebira in se full jezi če ob kakšni sliki hočem povedat napačno pesem. Od pravljic pa sem začela s CD muca copatarica in mojca pokraculja. Je tud poslušala kot da je hipnotizirana.:sloncek:

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pravljice
3.3.2005 13:56:31   
mehurčica
Mi imamo tudi Tinkota polovinkota. Včeraj pa je zaspal ob Mucki Čiribucki.
Najbolj so mu všeč take, kjer še pojejo zraven. Ena izmed takšnih je še Pravljica o vili Maji, pastirčkih in zvončkih-taka ful luštna.

Mačka Murija še moremo kupit.:)

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?