Pravljice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mamsi -> Pravljice (3.3.2005 9:18:13)

Sm slišala, da pravljice prov fajn delujejo na ta mičkene. Naša je 8m stara in me zanima, katere pravljice na CD priporočate. Namreč, da bi medve brale knjigico, ni nobenih šans, vse strga, pogrize,..., tut knjigic iz blaga se takoj naveliča.:zmeden:

Sara3 -> Pravljice (3.3.2005 9:22:30)

Sama nimam otrok. Moji nečakinji so fulll všeč pravljice v katerih zdraven še malček pojejo. Tako je vsako večer pred spanjem poslušala Tinko polovniko ali pa maček Muri.

Lp, :metulj:

janja -> Pravljice (3.3.2005 11:50:15)

Našemu so pa bolj kot pravljice in TV všeč pesmice. Odkar se trudi govoriti, pa sploh stalno nekaj poje. Ga je prav zanimivo poslušat. Pa kako pleše! Sicer pa od pravljic posluša Čebelico Majo, Volka in sedem kozličkov, skratka bolj tiste, kjer je več melodije in pesmic.

jana&ema -> Pravljice (3.3.2005 12:50:36)

:bravo:Kupi knjigo ENCI BENCI (obstaja št. 1 in 2- obe odlični) Jaz sem jih spoznala, ko so bile bratove hčerke male in sem jih moji Emi začela brat nekje pri taki starosti kot ste vi zdaj, pa jih najraje prebira in se full jezi če ob kakšni sliki hočem povedat napačno pesem. Od pravljic pa sem začela s CD muca copatarica in mojca pokraculja. Je tud poslušala kot da je hipnotizirana.:sloncek:

mehurčica -> Pravljice (3.3.2005 13:56:31)

Mi imamo tudi Tinkota polovinkota. Včeraj pa je zaspal ob Mucki Čiribucki.
Najbolj so mu všeč take, kjer še pojejo zraven. Ena izmed takšnih je še Pravljica o vili Maji, pastirčkih in zvončkih-taka ful luštna.

Mačka Murija še moremo kupit.:)

Stran: [1]