|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko fant ne želi poroke
20.8.2008 12:11:21   
ronja
maruškaš, nisem moški, ampak meni se zdi brezveze zdaj nekaj obljubljat, če je itak že vse jasno, ker sva se odločila za otroka. Ne zdi se mi potrebna poroka. In če nekaj ni potrebno in mi to ni nek gušt in luštno, kot recimo športat;), potem tega pač ne počnem. Stvari, s katerimi imam komplikacije, se lotim samo, če vem, da jih rabimo. Mami sem morala to tudi parkrat razlagat: da če ni nobenega razloga za in nobenega proti, potem se pač ne vržeš v to organizacijo, če ti to ni užitek.

mogoče se mu zdi poroka nepomembna in ne razume, zakaj si je ona tako želi, če je itak jasno, da bo ostal z njo. Bi rad, da mu verjame brez ceremonije, ne vem?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.8.2008 12:20:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ja, ja, veš da. Moški komplicirajo takrat, ko ni reba, takrat, ko bi bilo treba, pa ne. Saj ti pravim, da imajo čisto drugačno logiko od ženske. Da ne rečem, katera je prava ...user posted image

Ponavadi odvisno od zornega kota gledanja user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.8.2008 12:21:23   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Sam a niso pa moški pač tisti, ki kao manj komplicirajo?

Čisto zanesljivo user posted image .

Ja, ja, veš da. Moški komplicirajo takrat, ko ni reba, takrat, ko bi bilo treba, pa ne. Saj ti pravim, da imajo čisto drugačno logiko od ženske. Da ne rečem, katera je prava ...user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa še prav maš.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.8.2008 12:25:35   
Mišni

Ne, bolj odnisno, KDO iz tistega kota gleda.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.8.2008 13:13:06   
daddy

Seveda. Problem nastane, kadar dva gledata zgolj vsak iz svojega zornega kota, pa se nihče od njiju niti potrudi ne, da bi pogledal še iz drugega.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.8.2008 13:14:12   
Mišni

Seveda. Problem nastane, kadar dva gledata zgolj vsak iz svojega zornega kota, pa se nihče od njiju niti potrudi ne, da bi pogledal še iz drugega.

Ja, saj o tem je bilo pa govora že na začetku. Vsaj jaz sem o tem pisala.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.8.2008 13:17:26   
daddy
Nanašalo se je na tvoj stavek o ženski in moški logiki ter ter predpostavki, katera je bolj "prava".

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.8.2008 13:50:23   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ko se nekdo noče poročiti, je denar ali ceremonija, ki je baje ne prenaša, zadnji (ali neobstoječ) razlog.

Podpišem.

Jaz pa ne. Simpl a ne, ker noben od naju ne cilja na poroko, ker mi je vseeno, ali sva poročena ali ne.

Če se mi pa pač v glavi kdaj premakne, bi se pa samo na ue, brez ceramonij, ki so zdaj tako popularne, ker mi enostavno gredo na živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
26.8.2008 13:14:46   
Zamima
Meni je dovolj, da me ima neizmerno rad, da me spoštuje, da spoštuje mojega otroka in seveda midve njega, da imamo skupne načrte za prihodnost, da sva sorodni duši, da smo radi skupaj, da je "to To", poroke si pa ne želim tako zelo,... če nekoč bo, pač bo, trenutno pa mi je zgoraj napisano najbolj pomembno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 59
26.8.2008 14:24:28   
kalbo
Moraš mu prikazat tud praktični vidik tega, da je nek par poročen.
Prvi je ta, da ni treba hodit priznavat očetovstva in ti to vse avtomatsko uredijo. Ko greš na dopust se vsi enako pišemo in nimamo težav na carini še in še je prednosti in poenostavljenih zadev. Sploh pa mi je lepo, ko smo mi Oblakovi recimo in se lahko podpišemo na kartico štrije Oblački in ne recimo trije oblački in mami. To so nekak razlogi, da sva midva poročena. Poroka je bila sanjska, pa čeprav brez kompliciranja. bila pa je tud biznis, saj se je nabralo daril za eno lepo kuhinjo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 60
26.8.2008 17:04:44   
ronja
Hehe, no, saj toliko otrok pa tudi ne bova mela, da bi lih vsako leto hodil podpisovat očetovstvo (zdaj izjemoma dve leti zapored). Meni je pa ravno to luškano: za vsakega sproti se lahko odloči - sam - ne pa da je to avtomatsko. Tak mi je simpatično - da vsakič ve in to podpiše, ker sam ve, da je res, ne pa ker sva enkrat pred davnimi leti rekla, da bova do konca skupaj.

priimka bojo meli otroci pa kar oba, pa ni problemov na carinah. Kaj pa vem, mene s tem še ne bi prepričaluser posted image . Povej še kak razlog, pa si mogoče premislivauser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 61
26.8.2008 17:09:22   
ronja
Glede daril je pa problem po moje to, da jih rabiš takrat, ko se skup vseliš oz. začneš živet skupaj. Če hočeš to prej probat (kar se mi zdi pametno) predno se poročiš, potem vse, kar rabiš že imaš pred poroko in ti potem nič ne pomaga. Če pa se poročiš predno živiš skupaj, se mi zdi pa riskantno - ne veš, če boš na koncu sploh rabil vse to, ker ne veš, kako je živet s tem človekom... 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.8.2008 17:56:12   
bljak
Pozdravljeni, no pa še sama zapišem svoje mnenje, ker sem se precej spoznala v pripovedi. Priznam, nisem razmišljala o poroki, ko pa sva začela živeti skupaj, ustvarjati in se "gnezditi", pa pravi moj user posted image , da sem postajala drugačna in preden bi začela s kakšnimi vprašanji, me je zaprosil. Nepozabno in lepo. Kasneje sem mu priznala, da sem si želela tudi ta konzervativen, smešen in brezvezen papirček in sem v sebi dejansko razmišljala ali bo vprašal ali ne? Sam pa je priznal, da je bil po par mesecih najinega skupnega gospodinjstva tako navdušen, srečen in prepričan v naju, da je zbral pogum. No, pa je minilo že 20 let. Še vedno je user posted image .

Razmišljam tako, če je eden za, drugi pa proti, ker misli, da je to nepotrebno, ni razloga, da poroke ni. Tistemu, ki je za to namreč nekaj pomeni, drugemu pa tako ne. Volk sit in koza cela.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
17.9.2008 15:50:06   
Mončica
Pa lahko danes napišem kakšno juhuhu novico; pred kratkim je padel kolegialni pogovor ob večerni pijački, kjer se je mladina razčvekala o porokah. In je najprej na mojo žalost začel eden izmed "zaklanih" govoriti, da se ne bi nikdar več poročil, ker je dal za poroko toliko denarja, da bi si komot stanovanje preuredil, tako sta morala pa še 3 leta v šparovčka metat. Moj pa me pogleda, me poboža in reče; midva bova imela itak tako malo, simpatično porokicouser posted image  Kar poletela sem znotraj, čeprav sem mu samo pomežiknila in mu dala I'm all your pogled.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bljak)
Neposredna povezava do sporočila: 64
17.9.2008 16:42:43   
ZARA
Jst sem tudi imela neka obdobja, ko sem si strašno želela poroke, ampak zdaj vidim, da tako kot je, je čisto v redu. Že vrsto let precej fino fu(n)k-cionirava user posted image  in nič nama ne manjka... vem, da mu ni do poroke, nikoli se pa niti nisem poglabljala zakaj ne...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Mončica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
19.9.2008 20:54:58   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Mončica

Punce,

že nakaj časa me potiho grize. S fantom živiva skupaj, imava se rada, rada in sva čudovit team, v katerem je ena romantična dušica in en precej realen in "praktičen" fant. Predno sem spoznala njega je bila moja asociacija na poroko a, a, zakaj le. Zdaj pa že nekaj mesecev.....si zelo želim. Niti ne kakšne ceremonije, v mislih je zelo majhna poroka, z družinama in pa kasneje žurka za prijatelje.
Fant pa si tega ne želi. Imel bi družino in skupno življenje, za poroko pa pravi, da je potrata denarjauser posted image  Sicer se o tem pogovarjava mirno in veselo, ga popolnoma nič ne prepričujem ampak želim si pa. Ne vem zakaj točno ampak to se mi zdi tako lepa počastitev enega odnosa.

V svoji sanjarski glavici sem si že uredila pričesko, narisala obleko itduser posted image

to je pa blo isto kot pri meni..čist isti razlogi.pol sm si pa spremenila priimek,pa zdj zgleda kot da sva poročena.user posted image
pač če je to njegova želja , jz sm jo upoštevala.

se vsaj ločit ne moremuser posted image

(odgovor članu Mončica)
Neposredna povezava do sporočila: 66
20.9.2008 21:52:46   
tweed
user posted image  zanimiva tema... midva sva se pa poročila, da bi dobila denar.
user posted image  boste rekli: jaz drugače nisem dobil štipendije, ker starši niso hoteli dat odločb o dohodnini.
Sem pa poskrbel za prvovrstno presenečenje na matičnem uradu in čez 6 meecev še na cerkveni poroki. Prevzel sem ženin priimekuser posted image . Pa so vsi debelo gledali, potem pa izjavili: "Ja, zakaj pa ne."

Je pa bila poroka točno takšna, kot sva si jo oba želela, brez kiksov in neljubih dogodkov.
Res pa je, da stane okrog 2000€, če si zmerno skromen pri 50 povabljenih. (no vsaj pred 4 leti je stalo toliko)

Če bi me vprašali, če bi se še enkrat poročil, je moj odgovor: "Seveda, takoj, a kar zdaj?" samo zaradi žurke...

LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 67
20.9.2008 21:54:28   
Anonimen
Sem pa poskrbel za prvovrstno presenečenje na matičnem uradu in čez 6 meecev še na cerkveni poroki. Prevzel sem ženin priimek . Pa so vsi debelo gledali, potem pa izjavili: "Ja, zakaj pa ne."

Moj mož ima tudi moj priimekuser posted image

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
21.9.2008 11:33:31   
poli*
kako da ste se odločili, da mož prevzame vaš priimek? kar tako ali ker mu je vaš ljubši?
samo vprašam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
21.9.2008 20:49:26   
tweed
Pri nas sem se jaz odločil, ker mi je njen bil všeč, svojega sem pa sovražil... (nesporazumi s t.i. starši v otroštvu, pa še ime imam po kvazi očetu)...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
22.9.2008 20:53:04   
Kaja08
Moj fant se tudi noče poročit - ne vidi smisla v tem...Pa je bil nekaj časa izgovor, da preveč stane - sem fotru rekla, da je v navadi, da od neveste starši plačajo poroko in je bil čist za to user posted image  Pa ni zaleglo. Pa sem mu "grozila", da se bo otrok pisal po meni, kao da ne vidim razloga, zakaj bi se jaz morala drugače pisat. Pa ga ni ganilo...Itak da se sin zdej po njemu piše user posted image  Pa je bilo še par izgovorov, na katere sem vedno našla rešitev, ampak kaj čm...če noče noče...mogoče se bo z leti "spametoval" in uslišal moji želji user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 71
24.9.2008 9:05:28   
ronja
Hehe, včeraj sem gledala en film (mala je bila čisto crknjena, ker ponoči ni spala in se je hotela samo cartat, nič igrat in nič spat, samo v naročju bit in je bilo res idealno za en blesav film;) in sem bila še bolj srečna, da nisva poročena... Koliko živcev gre za to, da dobiš ta papir... Vsi rečejo, da bojo meli na izi poroko in da ne bo šlo nič živcev, pa nobenega takega še nisem srečala, ki bi bil ves sproščen in zadovoljen par dni pred njouser posted image . Vsi so živčni...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 72
25.9.2008 21:19:04   
JaninaC
Očino se mu ne zdiš prava zanj,, sicer bi te zaprosil.

(odgovor članu Mončica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?