|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dušenje v spanju
10.8.2008 9:42:27   
beyba
Mene je moja mala pikica že 3* full prestrašla včeraj ponoči sem bla pa čist trda...  Problem je namreč v temu, ker me zbudi, ko jo zaslišim da ne more priti do zraka, kot bi se dušila. Včeraj pa sem bla že sama tolk budna, da sem ugotovila, da se ji dvigne iz želočka, v tistem pa ona zajame zrak in si stem zapre dihalne poti. Kaj lahko naredim, da bi se temu čimbolj izognili oz. da se to sploh nebi več dogajalo....

Ležišče sem ji že nekoliko dvignila, da je zgornji del višji, kupčke redno podirava, ampak je problem, ker nikoli ne vem koliko zraka je pojedla. Včasih se podre en kupček pa je to to, drugič spet podirava kupčke skori eno uro, pa jo dam ležat, pa se ji še spahuje.  Probala sem tut že tako da sem jo dala ležat na trebuh, pa ji ne paše vedno in kadar ne paše full slabo spi pa še to le kratek čas potem začne jokat. Dala sem jo tudi na bok in jo z blazino za dojenje obložila da se nebi prevalila na hrbet, pa glavo še vedno lahko obrača in spi tako da gleda v strop...

Če ma katera kak nasvet, ga bom zelo vesela. Mislim pa da se je to začelo ko smo  ji začel dodajat kapljice oleovit( D3 avstrijske), naše ji namreč povzročajo ake krče da po nijh full prejoka ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dušenje v spanju
10.8.2008 10:35:11   
Lunc_a
Če veliko poliva povej to P in boste šli na pregled na gastro

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2008 12:37:54   
amaya
Koliko si ji pa dvignila ležišče. Poskusi ji še malo. Jaz sem dala kar eno fanj debelo knjigo, pa je bilo v redu. Seveda bi pa jaz v vsakem primeru šla do P.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2008 14:38:09   
*Tiana*
Kolk je pa mala stara?
Te nočem strašit, ampak lahko da gre za refluks in ti priporočam da greš res čimprej do pediatra. Zna bit zlo nevarno.

Ukrepi za refluks so pa dvignjeno ležišče za 30°, po jedi vsaj pol ure pokonci v legi za podiranje kupčkov, mogoče gostenje mleka (z rižolinom), ali pa adaptirano mleko z oznako AR. Pa mogoče bi se še kaj našlo, bi mogla pogledat kakšno temo na refluks. Baje izzveni z uvajanjem goste hrane.

Pa priporočam tudi uporabo Angel Care varuške, ki zaznava premikanje otroka (dihanje).

Želim vam vse najboljše in da se čimprej porihtate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2008 15:44:57   
CatJa
Kot je že napisala Tiana gre po vsej verjetnosti za refluks. Pri nas se je dogajalo enako, tako da je že za nekaj trenutkov nehal dihat in hvala bogu sem bila vedno zraven, da sem ga takoj dvignila. V bolnišnici so z UZ potrdili refluks. Zdaj spi, se previja in nosi v dvignjenem položaju. Kupili smo tudi Angelcare.
Tudi jaz ti svetujem, da gresta takoj k zdravniku, pa čeprav razen zgoraj opisanih ukrepov, ne moreš kaj več pomagat. Saj bo minilo!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2008 23:34:57   
Anonimen
Podirajte kupčke tudi med hranjenjem. Po 4 minutah prekineš dojenje(ali flaša) in potem naprej naslednjo rundo.Spet podiranje kupčka in tako naprej...nam je to ful pomagalo. Ravno danes prvič spi brez dvignjenega ležišča.user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 17:54:33   
Anonimen
Spanje uspelo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?