beyba -> dušenje v spanju (10.8.2008 9:42:27)
|
Mene je moja mala pikica že 3* full prestrašla včeraj ponoči sem bla pa čist trda... Problem je namreč v temu, ker me zbudi, ko jo zaslišim da ne more priti do zraka, kot bi se dušila. Včeraj pa sem bla že sama tolk budna, da sem ugotovila, da se ji dvigne iz želočka, v tistem pa ona zajame zrak in si stem zapre dihalne poti. Kaj lahko naredim, da bi se temu čimbolj izognili oz. da se to sploh nebi več dogajalo.... Ležišče sem ji že nekoliko dvignila, da je zgornji del višji, kupčke redno podirava, ampak je problem, ker nikoli ne vem koliko zraka je pojedla. Včasih se podre en kupček pa je to to, drugič spet podirava kupčke skori eno uro, pa jo dam ležat, pa se ji še spahuje. Probala sem tut že tako da sem jo dala ležat na trebuh, pa ji ne paše vedno in kadar ne paše full slabo spi pa še to le kratek čas potem začne jokat. Dala sem jo tudi na bok in jo z blazino za dojenje obložila da se nebi prevalila na hrbet, pa glavo še vedno lahko obrača in spi tako da gleda v strop... Če ma katera kak nasvet, ga bom zelo vesela. Mislim pa da se je to začelo ko smo ji začel dodajat kapljice oleovit( D3 avstrijske), naše ji namreč povzročajo ake krče da po nijh full prejoka ...
|
|
|
|