Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 14.8.2008 15:24:39
|
|
|
|
moniponi
|
Jaz bi se včasih najraje kar na glavo postavila , samo da bi ratalo!
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 15.8.2008 14:19:21
|
|
|
|
divans1
|
Ja pa to prav svečo nardite in tko ste pol ure al kaj?
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 15.8.2008 14:27:41
|
|
|
|
ursa30
|
če sem že skor vse probala, da bi se prjelo, bom pa še svečo, zgubit nimam kej
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 16.8.2008 10:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehehe, mi smo kar v sveči. Sicer so mnenja deljena in sem že prebrala od dohtarjev, da to nima veze, da je boj pomemben tisti špric, ampak škodit ne more. Moj me kar sam v sveči postavi in mi še pomaga pri njej Ratalo je, ne vem pa če zaradi sveče.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 16.8.2008 11:02:59
|
|
|
|
blackcoffee
|
Pupe, povšter pod rito! Lp
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 16.8.2008 11:16:24
|
|
|
|
divans1
|
Ja pa to res kaj pomaga al kaj? Vidim da vas je kar nekaj takšnih, ki vam je na tak način ratalo. Kako dolgo pa ste v položaju sveče?
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 16.8.2008 11:20:44
|
|
|
|
moniponi
|
Nama še ni ratalo, je pa res da sma svečo probala do zdaj samo dvakrat, cca 20 minut. Želim ti čimprej, s svečo ali brez nje, probaj, sigurno ne škodi.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 2.9.2008 19:29:21
|
|
|
|
divans1
|
Ej punce, a to res kej pomaga? Naj se še kira javi, ki ma s tem izkušnje prosim!!!
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 2.9.2008 22:18:52
|
|
|
|
kitka1
|
Jaz sicer verjamem zdravnikom, da sveča nima veze in je bolj pomemben položaj pri - če odnese plavalce bliže materničnemu vratu, naj bi jim to malo olajšalo delo, še posebej, če niso ravno najboljši v plavanju. Pri tistih, ki imajo pa super plavalce, pa še to ni važno. Na neplodnostni svetujejo, da se po malo poleži in ne spira takoj, če pa potem dvignemo noge, pa škodit gotovo ne more. Jaz delam svečo že eno leto, pa se ne prime. Vzroka pa žal ne najdejo. Čakam na pošto za umetno.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 3.9.2008 15:47:38
|
|
|
|
divans1
|
Kakšen položaj pa je najboljši?
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 3.9.2008 18:04:05
|
|
|
|
kitka1
|
Baje misijonar in od zadaj. Takrat je penetracija najgloblja. Ni pa kakšnih hudih statističnih dokazov, da res kaj prispeva k .
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 4.9.2008 8:27:48
|
|
|
|
Dali*
|
No, nama je ratalo v prvo in možno, da je pripomoglo to, da sem delala svečo in držala noge naslonjene ob steno 10 min. Tudi G , mi je tako svetovala.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 4.9.2008 8:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravemu paru pri zanositvi najbolj pomaga da sta čim bolj sproščena, pa ženski orgazem tud pomaga paglavcem da pridejo na cilj. Tko da uživat treba. K dvomim da uživate če sam čakate da konča da se takoj z nogami v luft postavte
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 4.9.2008 8:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kitka1 Baje misijonar in od zadaj. Takrat je penetracija najgloblja. Ni pa kakšnih hudih statističnih dokazov, da res kaj prispeva k . Po tej logiki bi imeli dedci z daljšim orodjem več možnosti za otroke
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 4.9.2008 13:30:41
|
|
|
|
kitka1
|
Karin, saj pravim, da ni statistično preverjenih dokazov, svetujejo pa tako glede na logiko ... Pač krajša pot. In gravitacija malo pripomore. Sicer pa ... če pogledamo malo južno celino, imajo res kar precej otrok .
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 5.9.2008 16:23:39
|
|
|
|
Ylenia
|
kitka1 : ja hm, se lahko kar malo zamislimo...
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.9.2008 16:00:34
|
|
|
|
...Martina...
|
tudi jaz bom probala, mislijonr in nato sveča pol ure...
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.9.2008 12:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
No tudi jaz sem ta mesec poskušala s svečo in sem . Morda je to pač le živo naklučje, morda pa celo res....
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.9.2008 15:40:57
|
|
|
|
divans1
|
Anonimen, čestitam!!! Dej kej več napiš če se ti da. Kako dolgo sta probavala, na koliko dni sta sexala, in kako dolgo si bila v položaju sveče??? Mi tud probavamo ta mesec s tem....
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 17.9.2008 12:56:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Aha, malo sem blond - a če prav razumem - ne takoj pokonci s položaja , ko se konča užitek, ampak ob zid, omaro in sveča..... če želimo zanosit. Sem se kar malo nasmejala, je pa čisto možno da to pripomore k temu, da rata . Tko da najboljš povštr pod rit in ne obupat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!