|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka
14.8.2008 15:24:39   
moniponi
Jaz bi se včasih najraje kar na glavo postavilauser posted image , samo da bi ratalo!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.8.2008 14:19:21   
divans1
Ja pa to prav svečo nardite in tko ste pol ure al kaj?

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.8.2008 14:27:41   
ursa30
če sem že skor vse probala, da bi se prjelo, bom pa še svečo, zgubit nimam kej user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.8.2008 10:55:07   
Anonimen
Hehehe, mi smo kar v sveči. Sicer so mnenja deljena in sem že prebrala od dohtarjev, da to nima veze, da je boj pomemben tisti špric, ampak škodit ne more. Moj me kar sam v sveči postavi in mi še pomaga pri njej user posted image user posted image Ratalo je, ne vem pa če zaradi sveče.user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.8.2008 11:02:59   
blackcoffee
Pupe, povšter pod rito! user posted image
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.8.2008 11:16:24   
divans1
Ja pa to res kaj pomaga al kaj? Vidim da vas je kar nekaj takšnih, ki vam je na tak način ratalo. Kako dolgo pa ste v položaju sveče?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.8.2008 11:20:44   
moniponi
Nama še ni ratalo, je pa res da sma svečo probala do zdaj samo dvakrat, cca 20 minut. Želim ti user posted image  čimprej, s svečo ali brez nje, probaj, sigurno ne škodi.user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.9.2008 19:29:21   
divans1
Ej punce, a to res kej pomaga? Naj se še kira javi, ki ma s tem izkušnje prosim!!!

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.9.2008 22:18:52   
kitka1
Jaz sicer verjamem zdravnikom, da sveča nima veze in je bolj pomemben položaj pri user posted image - če odnese plavalce bliže materničnemu vratu, naj bi jim to malo olajšalo delo, še posebej, če niso ravno najboljši v plavanju. Pri tistih, ki imajo pa super plavalce, pa še to ni važno.

Na neplodnostni svetujejo, da se po malo poleži in ne spira takoj, če pa potem dvignemo noge, pa škodit gotovo ne more. Jaz delam svečo že eno leto, pa se ne prime. Vzroka pa žal ne najdejo. user posted image Čakam na pošto za umetno.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.9.2008 15:47:38   
divans1
Kakšen položaj pa je najboljši?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.9.2008 18:04:05   
kitka1
Baje misijonar in od zadaj. Takrat je penetracija najgloblja. Ni pa kakšnih hudih statističnih dokazov, da res kaj prispeva k user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.9.2008 8:27:48   
Dali*
No, nama je ratalo v prvo in možno, da je pripomoglo to, da sem delala svečo in držala noge naslonjene ob steno 10 min. Tudi G , mi je tako svetovala.

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.9.2008 8:31:13   
Anonimen
Zdravemu paru pri zanositvi najbolj pomaga da sta čim bolj sproščena, pa ženski orgazem tud pomaga paglavcem da pridejo na cilj. Tko da uživat treba.

K dvomim da uživate če sam čakate da konča da se takoj z nogami v luft postavteuser posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.9.2008 8:32:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kitka1

Baje misijonar in od zadaj. Takrat je penetracija najgloblja. Ni pa kakšnih hudih statističnih dokazov, da res kaj prispeva k user posted image

Po tej logiki bi imeli dedci z daljšim orodjem več možnosti za otrokeuser posted image

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
4.9.2008 13:30:41   
kitka1
Karin, saj pravim, da ni statistično preverjenih dokazov, svetujejo pa tako glede na logiko ... Pač krajša pot. In gravitacija malo pripomore. Sicer pa ... če pogledamo malo južno celino, imajo res kar precej otrok user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.9.2008 16:23:39   
Ylenia
kitka1 :  user posted image user posted image user posted image user posted image

ja hm, se lahko kar malo zamislimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.9.2008 16:00:34   
...Martina...
tudi jaz bom probala, mislijonr in nato sveča pol ure... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.9.2008 12:41:45   
Anonimen
No tudi jaz sem ta mesec poskušala s svečo in sem user posted image . Morda je to pač le živo naklučje, morda pa celo res....

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
11.9.2008 15:40:57   
divans1
Anonimen, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Dej kej več napiš če se ti da. Kako dolgo sta probavala, na koliko dni sta sexala, in kako dolgo si bila v položaju sveče??? Mi tud probavamo ta mesec s tem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.9.2008 12:56:46   
Mala_princeska
Aha, malo sem blond - a če prav razumem - ne takoj pokonci s položaja user posted image , ko se konča užitek, ampak ob zid, omaro in sveča.....
če želimo zanosit. Sem se kar malo nasmejala, je pa čisto možno da to pripomore k temu, da rata user posted image .

Tko da najboljš povštr pod rit in ne obupat.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.9.2008 15:10:05   
...Martina...
jaz sem malo to sprobala a mi ne gre najbolje. Prvič, na mehki postli je težko to nardit in še v neki športni formi nisem, drugič, po par minutah so mi že začeli mravljincxi v nogah in sem se kar vlegla in počitek....  kaj vi ustrajete do modrih nog???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!