Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.8.2008 14:32:31
|
|
|
|
sirenetta
|
Anketa: Oglasite se tiste, ki vam je uspelo zanostiti tako, da ste po plesu delale svečo, torej noge v luft po akciji in tako čakale, da se najde pravi princ, ki se poroči z vašo princesko. Rezultati pa so vaši mali princi in male princeskice! No, začnem jaz: Mi smo deleli svečo po plesu kar dobre pol ure, no malo svečo, malo pa noge naslonjene na zid, vse skupaj pa vsekakor pol ure. (Menda isto svetujejo na kliniki, kjer se ukvarjajo z neplodnostjo, to mi je ena sestra v zdr. domu povedala, da dajo najprej ta "recept" parom - noge v luft po akciji). Nam je ratalo pa še en par poznam in isto je šlo v prvo! Rezultat pa je naš mali princek Mihael .
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.8.2008 16:06:41 >
|
|
|
|
RE: S svečo do sreče - uspeh v prvem poskusu 8.8.2008 14:42:15
|
|
|
|
Grethy
|
Evo mene na tej temi, Naslov je čist ok in moram priznat da je Ciril dal odlično idejo mi po plesu še nismo prakticirali svečkanja, bo pa to prioritetno takoj v naslednjem plesnem manevru ... hkrati bi pa kr takoj čestitala vsem uspešnim plesalkam, ki jim je svečkanje po prvem plesu prineslo nagrado : malo ploščo Geslo te teme je v podnaslovu lahko tudi : PRITELOVADIMO SI OTROČKA
< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.8.2008 14:43:15 >
|
|
RE: S svečo do sreče - uspeh v prvem poskusu 8.8.2008 15:55:22
|
|
|
|
sirenetta
|
Torej Grethy čakamo poročilo z naslednjega plesa! za uspešen ples in lepo nagrado . Boš videla, da bo kmalu en lep cukrček razveseljeval tudi tvoje dneve. Držim pesti močno zate in za dušico, ki že čaka, da se naseli v tvojem trebuščku, da čimprej najde pot . Bom poiskala kakšnega moderatorja, da popravi podnaslov teme, sem na žalost prepozna in sama ne morem več popravit .
|
|
|
|
RE: S svečo do sreče - uspeh v prvem poskusu 8.8.2008 17:15:15
|
|
|
|
deki
|
jaz sem rezultat 2 en na poti preverjeno vi kar delajte lepo naprej in veliko sreče
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.8.2008 17:30:28
|
|
|
|
snikolina
|
Zdravo. Jaz sem v prvo delala svečo (moj je umiral od smeha!) nekje pol ure, ni ratalo nič. V drugo pa ne in se je prijelo. Zanimivo, ne? Sem pa res ogromno slišala o tej sveči oziroma o držanju nog v luft , zato sem tudi probala. Papa
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.8.2008 19:35:20
|
|
|
|
M1987
|
Jaz sem za te svečke zadnjič prvič slišala Sam kako pa kaj partnerji gledajo na to? Ja nič bomo enkrat probali.
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.8.2008 20:44:49
|
|
|
|
Martina27
|
No tudi mi smo tako pridelali našega plesalca Pa moja sestra tudi. In prav ona mi je svetovala, ker dva meseca nisem zanosila in sem bial že čisto panična, no tretji mesec pa smo malo telovadili in nam je ratalo Pa me je bilo tako sram to komu povedat, ker sem mislila, da se bo kdo norca delal iz mene in zdaj zagledam to temo
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.8.2008 20:46:04
|
|
|
|
Martina27
|
Sej mu ne rabiš povedat, zakaj to počneš .... mal telovadiš po plesu, kaj..... pač ti paše
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 8.8.2008 22:11:02
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Jaz sem za te svečke zadnjič prvič slišala Sam kako pa kaj partnerji gledajo na to? Ja nič bomo enkrat probali. Moj je bil zraven, ko nama je en par (njegovi dobri prijatelji), ki jim je tudi ratalo iz prve, prvič povedal za tale recept. Takrat sicer še nisva načrtovala, še manj delala na tem, ampak ko pa sva se odločila, da bi bil že počasi čas za enega malega plesalčka, sem pa potegnila recept iz rokava . Tako je to, če je hotel ata postat, je pač moral svečo gledat . Evo ideja za novo podtemo: reakcije vaših partnerjev ob gledanju sveče
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 10.8.2008 0:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Nama sveča ni nič pomagala. Uspelo je takrat ko sem najmanj pričakovala in sva bila najmanj pridna...
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 10.8.2008 9:55:48
|
|
|
|
aqua77
|
Oj, no mi smo tudi zadnjič prakticirali svečo.... poročilo o rezultatih bo pa še sledilo... morem pa dodati, da je bilo izredno zabavno...
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.8.2008 8:14:06
|
|
|
|
linči 312
|
kar se tiče sveče in njenih rezultatov žal še ne morem kaj dosti povedat. sem šele pred kratkim začela te vrste ples prakticirat. je pa res, da sva se z mojim blazno zabavala in je bilo tud po še vedno zelo pestro in zabavno. seveda mi je pomagal, ko že sama nisem mogla met nog v luft . je pa zanimiv, kolk hitr mi je pri tem cajt minil. sva se ob vsem tem tolk zabavala in presmejala, da je blo v momentu pol ure in še več mem
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.8.2008 8:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pupe... Tudi sama sem prvič ko sem svečo delala zanosila, vendar se žal ni obdržalo... Morem pa povedat, da me moj ni nič čudno gledal, ampak me je samo spraševal zakaj je to dobro... Verjetno bom tudi ta mesec tako poskusila ker od takrat nisem in se še ni prijelo No ampak je pa fino... ker mi mora tako tudi sam malo pomagati in sodelovati
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.8.2008 16:01:38
|
|
|
|
nf
|
Glede na to da midva delava na otročku že 2 leti, lahko mirno zase rečem, da sem ekspert v svečah! Ko sem jo prvič delala, se je moj neizmerno zabaval. Zdaj me pa že on zagrabi za noge in odvleče do stene
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.8.2008 16:32:46
|
|
|
|
pokica_
|
nf, ta je pa dobra! Bom še jaz mojemu predlagala naj naredi tako! Se vsaj meni nebo treba vlačit po steni . Ni nič za zgubit, bomo poskusili, mogoče bo pa pol kaj ratalo . Dosti sreče vsem!
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.8.2008 17:04:52
|
|
|
|
miska73
|
Ja pri nas je zdaj tudi tako, da me moj takoj nažene, da dam noge u luft. In ker je meni pri tem pač dolgčas... večrat vmes počnem marsikaj... če ne druga malo z ritjo poplesavam sem in tja... in potem jih slišim, da moram imeti noge u luftu in bit pri miru... A ja, pa tale telovadba zaenrat še ni bila uspešna.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 11.8.2008 17:29:40
|
|
|
|
nf
|
Ja moj je še bolj obseden s svečami kot jaz Samo da zasluti, da se hočem dvigniti po akciji, me takoj zagrabi za noge in evo mene, že visim. Vmes pa itak delam svašta, no ponavadi berem.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 12.8.2008 15:04:54
|
|
|
|
Ploha
|
no pa se še jaz javim, tud jst sm delala sveča kake pol ure in je tudi ratalo v prvo, zdj sm 16 tednov noseča - jupii
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 12.8.2008 15:09:59
|
|
|
|
baguSka
|
se ena ki je delala ze nickolikokrat sveco.. ze na trepalnice sem se skor postavla.. pa nic...
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 12.8.2008 17:51:41
|
|
|
|
TIAPIA
|
Tle je še ena k ji je sveča pomagala do . Dve leti sva se trudla pa ni bilo nič.Pol sem pa slišala za svečo in noge v luft in čez en mesec je bil rezultat . Zato punce kar noge u luft .
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 12.8.2008 21:36:24
|
|
|
|
.Anonimna.
|
Jaz sem pred leti cela 3 leta delala svečo, pa nič. Tako, da
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 12.8.2008 22:52:10
|
|
|
|
Polynesia
|
2x noge u luft in 2x ratalo u prvo . No, ne vem če je ravno to bil razlog, ampak jaz sem to tako vzela .
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 13.8.2008 8:42:27
|
|
|
|
linči 312
|
kot kaže je s pomočjo sveče tud nama ratalo BC mini pokazal , CB pokazal +.
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 14.8.2008 15:10:21
|
|
|
|
tanja28
|
Lepo da je smeh in zabava na tem forumu, samo jaz kar težko verjamem da sveča pripomore k zanositvi. Semenčice imajo tako hitrost da v eni uri prispejo do jajcevodov ne glede na položaj po seksu to sem nekje brala. Mogoče je povezano z lego maternice da lažje noter steče, vendar ne vem če je kaj na tem. Tiste ki vam je tako uspelo sem vesela sama tega ne bom izvajala!
|
|
|
|
RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka 14.8.2008 15:13:51
|
|
|
|
baguSka
|
jah po eni strani je celo mal logicno... ce takoj po sexu vstanes, ti vecina stece ven... ce delas sveco in mirujes in lezis, pa se vsak sperma zadrzuje v noznici in se na ta nacin poveca moznost, da vec semencec priplava do jajceca... ne bom te prepricevala... ampak tko je...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?