Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A praznujete svoje rojstne dneve? 2.3.2005 17:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz rojstni dan praznujem tako, da mi ni treba kuhat in grev z možem ven kaj pojest. Ponavadi spečem tortico, ker moji in njegovi starši pridejo voščit.
|
|
|
|
A praznujete svoje rojstne dneve? 2.3.2005 18:29:48
|
|
|
|
Nogavička
|
Vedno in v krogu domačih. L.p. :rozica: Tea
|
|
|
|
A praznujete svoje rojstne dneve? 2.3.2005 21:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej nisem, odkar pa imamo Tiborja, vsako priložnost izkoristimo za to, da je malo bolj slavnostno in se imamo drugače kot vsak dan.
|
|
|
|
A praznujete svoje rojstne dneve? 3.3.2005 6:33:57
|
|
|
|
Muffin
|
ja, mi praznujemo vse naše rojstne dneve. Nas je 6. Včasih gremo tudi ven jest. lp, M
|
|
|
|
A praznujete svoje rojstne dneve? 3.3.2005 6:54:44
|
|
|
|
Aly
|
Meni pa je popoloma mimo - dokler vabiš pridejo in čestitajo, ko pa jih ne vabiš, pa se na rojstni dan še spomnijo ne :( . Še bolj mi je mimo, da bi hodil vsako leto na določene rojstne dneve širšega sorodstva (npr. svakinji), ker je to njej pač v navadi in povabi (pripravi "gostijo" za sorodstvo in sosede), darilo pa seveda tudi pričakuje - katero se kaj rado komentira med povabljenci :( . Jaz imam ob mojih praznikih raje intimo v ožjem krogu, če pa bi mi kdo poslal kakšen SMS, pa mi tudi ne bi bilo odveč :)- , ampak, ker nisem povabila, si tega verjetno ne zaslužim :zmeden: (govorim samo za sorodnike :( ). Pa saj se ne sekiram :)-:)- Lepo mi je, če se kdo spomni nate le z besedo in največ z "zares skromnim-simbolnim" darilom.... sem imela v preteklosti, ko sem obdarila s srcem določene osebe, občutek, da so mi potem darila vračali, zaradi občutka obveznosti.... To mi ni všeč..., zato sem tudi sama raje skromna :)
|
|
|
|
A praznujete svoje rojstne dneve? 3.3.2005 9:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam RD poleti, pa mamo vedno piknik na vrtu, kdor se spomne, da imam RD pride, kdor ne, pač ne. Povabim samo sestro z družino, ampak to posebej. Tisto na vrtu je pa za prijatelje in predvsem zame:-))
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?