Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 14:57:27
|
|
|
|
bambi
|
Pozdravljene moje pupe! Danes je tako lep dan, mene pa daje že slabost, cel dan tako po malo, zjutraj je najhuje, ampak hvala bogu, vsaj imam občutek da se nekaj dogaja..... Apetita tudi še nimam večjega, samo na WC skoz dirkam.... pa žejna sem non stop. V četrtek imam 1. UZ in že sedaj me kar oblije ko se spomnim, tako me je strah, da ni kaj narobe. Punce držite pesti v četrtek ob 11.15! Gea1 a si dobila moje privat sporočilo??? Sem ti napisala cel spis, lepo poslala, potem pa je nekaj zablokiralo in sedaj ne vem če si dobila :zmeden::zmeden: Astra kako pa si kaj ti???? Si uredila kaj???? Anitka si dobila O teste???? MAlo se javite, da vidim kako ste??? LP Bambi:nosecka:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 15:01:19
|
|
|
|
Neža81
|
Držim pesti ...... seveda bo vse vredu!!! :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 15:41:09
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! Na hitrco se oglasimm potem se pa spet slišimo zvečer. BAMBI jaz že sedaj držim :miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse O.K. Testov še nisem dobila, jih pa dobim. No moja :hudicek: je ponoči prišla. Danes sem se že naročila na UZ v MB. Naročena sem v četrtek 10.3. ob 9.30. Punce pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 16:10:02
|
|
|
|
Bety
|
Hojla punce....mene pa že dolg ni blo... BAMBIIIII ČESTITAMMMM!!!!! Vidim, da si srečna :nosecka: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Vsem drugim tudi lep pozdrav....moram malo preletet, kaj se je dogajal ta mesec, ko sem bila računalnik off...nek virus mi je uničil cel sistem :grrr: Se beremo.... Bety, ki bo še naprej :sloncek: da bo ponovno :nosecka:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 16:14:17
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, tudi meni je precej slabo in nimam apetita. V ustih imam tak čuden okus po grenkem...Torej je čisto normalno, da smo nosečke občutljive. Sem pa tudi tečna in občutljiva...Precej občutljiv nos imam.... Ultrazvok imam šele 17.3. Na trenutke mislim, da kar nisem, da je kaj narobe, toda znaki so prehudi...
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 18:01:14
|
|
|
|
ameli
|
Bambi najprej :bravo::bravo: za :nosecka:. Sem se pravkar spomnila, da sva bili naročeni v ambulatni za neplodnost isti dan (23.3), pa me zanima, če si odjavila termin? Jaz še sicer nisem, ampak mislim, da bi bilo pošteno, kaj praviš? lp ameli in :duda:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 19:48:57
|
|
|
|
miska2004
|
Že držim pesti in jih ne spustim do četrtka do 13h :miska::miska::miska: Vse bo v redu, boš vidla!! Naj bo :angel: s tabo
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 20:27:43
|
|
|
|
neni
|
Bambika sem se že malo bala da ni kaj narobe ko se nisi oglašala.:zmeden: Držim :miska: zate, v četrtek boš pa res v 9nebesa, pa četudi v WC. Lep UZ ti želim, pa piša kaj dela :duda: lp Neni:rozica:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 20:31:46
|
|
|
|
pika74
|
Helou punce! A vas kej zebe? Le glejte, da boste debele žabe imele:)-:)-. Jaz še vedno čakam in čakam na to zveličanje (M). Ampak mislim, da je zdaj blizu. Jo že čutim. Samo vidit je še ni;). No lep pozdrav vsem skupaj in hitr pod odejo9nebesa. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 20:40:27
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj prijateljice moje! Mene še zmeraj vrat boli in resnično ne vem ali je to samo "heksenšus" ali kaj drugega:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Sem celo vadbo joge izpustila zaradi bolečin:( Kot sem že rekla me je ponoči obiskala tudi gospa Franca izpod klanca:hudicek: In tokrat je res prijazna, saj mi je prizanesla tudi s krči. Morda pa se je prišla poslovit:zmeden: Naročila sem se tudi na UZ. Sicer mi je ura 9.30 malce neugodna zaradi službe, a bomo že skompenzirali. Bom šla delat najprej od 6.-8., pa potem še preostale štiri ure. Me je malce strah tega UZ, ker mi bodo povedali kateri poseg me v nadaljevanju čaka, a bomo prestali tudi to. Vse za zlato :duda: Ve, ki hoddite v MB, ali mi lahko katera pove ali ob četrtkih dela UZ dr. Reljič ali pa tudi kdo drug. Hvala že vnaprej :rozica::rozica::rozica: MAVRICA tvojega oglašanja pa sem se tako razveselila. Se še spomnim kako smo skupaj začele na ZA NAS, zdaj pa že nekaj časa pestuješ sineka. Naj le lepo raste in je zdrav, pa čuvaj njega pa tudi sebe. LARISA ja kot vidiš sem se vrnila na stare tire in sem opazila, da si že tudi ti boljše volje. Draga moja, počasi pride vrsta tudi na naju. BAMBI upam, da ti slabosti ne bodo več dolgo delale preglavic in dobro opravi v četrtek. Jaz že kar zdaj držim :miska::miska::miska::miska::miska: A se še spomniš, ko sem ti pisala, da boš napotnico za ambulanto lahko vrgla v koš?:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: BETY, ki bo kmalu :nosecka: je spet med nami :bravo::bravo::bravo::bravo: Me prav zanima kaj boš tokart preizkušala ;););) Vidva kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in se že veselim tvojih :modri::roza: TANTRA tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: in naj ti čas do UZ hitro mine. Ja kje pa se kaj potepa naša PIKA 74? Upam, da te ni ta packa :hudicek: spravila v posteljo, če se je slučajno že spomnila priti. Pika ku ku, kje pa si :zmeden2::zmeden2: KOALA tvoja :hudicek: pa gre verjetno poačsi že proč, a ne? Kar pošteno jo suni v ta zadnjo. ASTRA a si že prispela v tujino? Pa ne pozabi se kaj oglasit (saj vem, da bož zvesta obiskovalka RR-je ;) ) Punce pridne bodite in se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 1.3.2005 20:41:35
|
|
|
|
Anitka
|
:ups::ups::ups::ups: PIKA sva pisali nekje istočasno, zdaj pa vidim, da si se že oglasila :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 2.3.2005 8:13:09
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljene punce! Jaz malo štrajkam zdaj z RR, pa ne zato, ker bi hotela pozabit na vas, ampak enostavno ne gre skozi. Zdja do konca marca bo kar kriza, pol pa se bo že stanje izboljšalo in bomo lahko spet pridno klepetali :ups:. V glavnem pri meni nič novega. :hudicek: je mimo, zdaj spet pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo kar bo ko bo... druga ne morem rečt. Skrajno lep dan vam želim! Simona
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 2.3.2005 9:09:00
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravljene!:rozica::rozica::rozica: Evo mene. Sedim za racunalnikom in pridno delam. :)-:)-:)- Ja, Anitka sem zlikala (4 ure in 15 min) sem rabila. Saj so mi nase cveke delale druzbo... :bravo::bravo::rozica::bravo::bravo:. Punce, kaj je to?!? Se tri dni moram jemat Dabroston, jaz pa sem dobila danes izcedek. Bojim se, da je kar krvavitev... Ce ne bo boljse do jutri, moram klicat za HSG, samo, ce pa M se sploh ne bi smela nastopit!!! :((:((:((:(( Jaz sem drugace fajn. Dobro sem spala:muca:, imamo zelo soncno vreme in rel. toplo je (soncek mocen, samo se malo nizke temperature). Naj bi imeli bolj toplo naslednje dni, potem v soboto pa spet nekaj snegeca. No, babike, jaz se ziher se kaj javim, zdaj pa letim cekirat, kaj se dogaja...:(:(:(. Pozdravcke, :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 2.3.2005 10:31:01
|
|
|
|
Gea1
|
Pa še jaz malo na klepet. Zunaj je mrzlo kot vrag in komaj čakam pomladi, rožic, sončka in vsega, kar pride zraven. Mogoče tudi en :duda:. Bambi tvoje sporočilo sem dobila. Pa ne vem ali je to tisto. Govorila si o znakih in ovulacijskih testih. Upam, da je bilo to to. Drugače sem po starem, ovulacija se počasi poslavlja in kar bo, bo. Anitka, a tudi tebe čaka operacija. Jaz grem septembra na laparo in histero. In me je že sedaj tako strah, da je kaj. Najraje sploh ne bi šla. Ko pomislim na vse skupaj, me kar zmrazi po hrbtu. Upam, da nama ne bo treba iti in bova napotnice vrgle v koš, tako kot Bambi. To bi bilo eno veselje :bravo::bravo::bravo:, a ne. Kar pogrešam ta naša legendarna čvekanja v temi za nas. Ima že tradicijo in res upam, da bo tako ostalo. Kako pa kaj ostale, Neni, Klarisa, Goya. Kdaj greste naprej v postopke? Vsem vam želim čim prej eno ali dve :duda::duda: in velik :nosecka:, pa še kup slabosti, da bo mera polna. Pozdravček! :kuza:
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 2.3.2005 10:45:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
Astra, si se že oglasila!:rozica: Faj, da ni mrzlo tam pri tebi, pri nas ja blo spet -20!:rozica: Pa kdaj bo končno prišlo malo bolj spomladansko vreme:( Astra, želim ti, da nebi zdej:hudicek: zamočla, če pa bo, boš šla pa prej na HSG, upam, da se boš lahko zmenla:rozica::rozica::rozica: Anitka naj bo hitro mimo:hudicek: in potem sledi nadaljevanje in spet boš bliže svoji:duda: Gea1, ne se bat operacije, ker res ni nič hudega. Malo si sicer bogi po operaciji, ker si malo bolj štorast in je treba ležat, ampak boli pa nič ne;) Pa tudi hitro je mimo.:rozica::rozica::rozica: Pika, k tebi pa naj že enkrat pride ta Franca! Od mene se je danes poslovila sem ji rekla naj se kr k tebi napoti:rozica: Lepo se imejte tudi ostale:rozica: Tinka
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 2.3.2005 12:33:40
|
|
|
|
pika74
|
Ja, pri meni ni še nič novega. Sam šraufa me in matra v podvozju. Lpp
|
|
|
|
Za nas (194. nadaljevanje)! 2.3.2005 13:46:11
|
|
|
|
koala
|
Hojla! Pri nas nič novega Franca še kar naperj straši okoli, pa sem ji že vasj 1000x rekla, da jo čaka Pika pa me ne uboga! Ja Bambi :miska::miska::miska::miska: za četrtek, pa itak bo vse OK! MOra bit! Pa pa Koala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?