Anitka -> Za nas (194. nadaljevanje)! (1.3.2005 20:40:27)
|
Hoj prijateljice moje! Mene še zmeraj vrat boli in resnično ne vem ali je to samo "heksenšus" ali kaj drugega:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Sem celo vadbo joge izpustila zaradi bolečin:( Kot sem že rekla me je ponoči obiskala tudi gospa Franca izpod klanca:hudicek: In tokrat je res prijazna, saj mi je prizanesla tudi s krči. Morda pa se je prišla poslovit:zmeden: Naročila sem se tudi na UZ. Sicer mi je ura 9.30 malce neugodna zaradi službe, a bomo že skompenzirali. Bom šla delat najprej od 6.-8., pa potem še preostale štiri ure. Me je malce strah tega UZ, ker mi bodo povedali kateri poseg me v nadaljevanju čaka, a bomo prestali tudi to. Vse za zlato :duda: Ve, ki hoddite v MB, ali mi lahko katera pove ali ob četrtkih dela UZ dr. Reljič ali pa tudi kdo drug. Hvala že vnaprej :rozica::rozica::rozica: MAVRICA tvojega oglašanja pa sem se tako razveselila. Se še spomnim kako smo skupaj začele na ZA NAS, zdaj pa že nekaj časa pestuješ sineka. Naj le lepo raste in je zdrav, pa čuvaj njega pa tudi sebe. LARISA ja kot vidiš sem se vrnila na stare tire in sem opazila, da si že tudi ti boljše volje. Draga moja, počasi pride vrsta tudi na naju. BAMBI upam, da ti slabosti ne bodo več dolgo delale preglavic in dobro opravi v četrtek. Jaz že kar zdaj držim :miska::miska::miska::miska::miska: A se še spomniš, ko sem ti pisala, da boš napotnico za ambulanto lahko vrgla v koš?:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: BETY, ki bo kmalu :nosecka: je spet med nami :bravo::bravo::bravo::bravo: Me prav zanima kaj boš tokart preizkušala ;););) Vidva kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in se že veselim tvojih :modri::roza: TANTRA tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: in naj ti čas do UZ hitro mine. Ja kje pa se kaj potepa naša PIKA 74? Upam, da te ni ta packa :hudicek: spravila v posteljo, če se je slučajno že spomnila priti. Pika ku ku, kje pa si :zmeden2::zmeden2: KOALA tvoja :hudicek: pa gre verjetno poačsi že proč, a ne? Kar pošteno jo suni v ta zadnjo. ASTRA a si že prispela v tujino? Pa ne pozabi se kaj oglasit (saj vem, da bož zvesta obiskovalka RR-je ;) ) Punce pridne bodite in se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|