|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprememba naslova
29.7.2008 14:47:29   
Dream
V tem tednu imam namen pričet z urejanjem dokumentov za porodniško. Ker bi rada menjala tudi naslov stalnega prebivališča (da bo enak partnerjevemu), me zanima, če  moram najprej urediti to, ali grem lahko s potrdilom G o PDP najprej na CSD in nov naslov javim naknadno. Če ima katera izkušnje s tem, naj mi prosim napiše.

In če sem temo objavila na napačnem forumu, me prsim prestavite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprememba naslova
29.7.2008 15:16:15   
lex
Jaz jim nisem nič javila, pa sem si naslov spremenila ene 3 mesece po rojstvu sina. Mi pa tud nihče ni rekel kaj. Davčna dobi tvoj nov naslov itak takoj, pa vse dohodke,... ti vodijo itak pod davčno številko.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2008 15:52:03   
Dream
Pa še to: ima mogoče katera kakšen vzorec pisnega soglasja lastnika, kamor ste se preselile?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2008 19:06:04   
urška
mi smo ta obrazec dobili na UE. lastnica je samo podpisala.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2008 19:25:32   
Dream
Hvala! user posted image  

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2008 21:12:51   
Naja31
Jaz ti priporočam da najprej spremeniš naslov in potem urejaš vse papirje.
Mi smo se preselili 1 mesece pred mojim PDP, pa so na CSDju kar neki hotli komplicirati, samo pri meni ni bilo problema ker sem ostala v pristojnosti istega CSDja. Drugače ti pa na CSD ni treba javljati spremembe naslova, to je avtomatsko.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2008 21:20:41   
žanam
Lahko mirne volje še obdržiš svoj stalni naslov, to si lahko urediš kasneje. Tudi če z partnerjem nameravata iti za podpis očetovstva, boš tam dala podatke kje bo otrok po porodu živel, dokumenti pa bodo prišli na materin stalni naslov.
Glede spremembe bivališča, pa mora lastnik podpisati tvojo prijavo na naslov, v kolikor je to tvoj partner, potem on, drugače pa njegovi starši.
LP!user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2008 21:34:35   
Dream
Hvala vsem za odgovore. Tako ali tako imam namen spremeniti naslov in se mi zdi bolj pametno, da to uredim sedaj, ko sem še količkaj gibčna, da ne bom potem po nepotrebnem zgubljala živcev zaradi čakalnih vrsta. Ostajam pa v istem kraju in na istem CSD.

(odgovor članu žanam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?