|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogovori
27.7.2008 9:19:24   
Čriček
Zanima me koliko vam je uspelo rešiti zvezo z pogovori.Največkrat berem vsedita se in se pogovorita.Pri meni tudi to ne pomaga ne po sms ne v živo.Ne vem čisto sem obupana sem pisala pod temo brez ljubezni,sedaj pa tudi s pogovorom nič ne dosežem.Pijem samo vodo nič ne jem sekiram se...dobro,da imam mojo pikico,ki jo imam rada,če me že moj nimauser posted image mislim,da mi sledi propad zveze.Rabim samo pogovor in malo ljubezniuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogovori
27.7.2008 9:28:35   
Anonimen
Odvisno na kakšen način se hočeš pogovarjat.
Pri nama se jaz zderem, dodam malo joka in kasneje nekaj tišine.user posted image  Zaenkrat deluje.

Ej, ne vem za kaj se gre pri tebi. Nisem brala. Itak moraš sama ugotovit, na kakšen način boš prišla do njega.

(odgovor članu Čriček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2008 9:54:28   
Skratek46
Boga...Mi je hudo, ko berem take stvari. Sej vem, da ti nič ne pomaga, če ti napišem, da bo boljše, vendar bo. Zagotovo! Tako ali drugače. PA če ti čutiš, da ti on ne daje nič-od NIČ nobeden ne more živet. Včasih ne pomaga noben pogovor in v tvojem primeru je morda res boljše, da se razideta-pa ne me narobe razumet-sam življenje je eno in vem, da so to grozljivo težke zadeve-sam imaš pravico biti srečna in imaš tudi pravico, da te ima nekdo rad na tak način, ki tebe osrečuje.
Vsekakor, pa držim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2008 10:28:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Razmišljaj pozitivno. Tvoje življenje naj teče dalje. Noben konec zveze še ne pomeni tudi konca sveta. Treba je živeti dalje. Pogovori so pomembni v vezi, vendar ko gre ta proti koncu, tudi ti ne pomagajo več veliko. Žal. Poskusiš lahko, vendar če nekdo ni več srečen v vezi, če nista za skupaj, bolje, da gresta narazen. Tudi samsko življenje je lahko lepo, včasih še lepše, kot v vezi, ki nas ne osrečuje.

(odgovor članu Čriček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2008 10:38:36   
ronja
Midva se pogovoriva, če kaj ni v redu. Se mi zdi, da nama pomaga. Je tudi vedno lažje, ker se vedno bolj prilagajaš en drugemu, veš, kaj koga prizadane in izbereš druge besede, veš, kateri trenutek izbrat,... Skratka, zdi se mi, da je z leti vedno lažje. Če približno sproti rešuješ zadeve in se ti ne kopičijo - takrat je pa težje.

na začetku se nisva pogovarjala o problemih in ni bilo tako fajn, kar se tega tiče. Jaz sem se včasih probala zmenit, ampak ker se noben od naju še ni znal, (on je bil navajen, da je vse frustracije dal iz sebe na basketu;), sem potem mela vsega poln kufer in sem se umaknila - v svoje dejavnosti, v šport, hobije, prijatelje... Da sem bila manj z njim, nakar je on prišel do mene in se trudil, da bi se pogovorila... Tak je bilo nekaj časa. POtem se je pa nekaj spremenilo, očitno sva oba ugotovila,da si želiva bit skup in se zdaj oba trudiva za to, ne beživa več in se navadno zmeniva že isti dan.

Danes je bil recimo on tečen in je ves čas nekaj renčal - sem vedela, da je zmatran in sem ga pustila na miru, potem mi je pa sam rekel, da ni hotel težit meni, da ma poln kufer froca in psa, (ki sta mimogrede res težki danes;), ampak me ima rad in mi noče težit. Je lepo slišat in nisem nič jezna nanj,ker je bil tečen. Vem zakaj, vem, da nisem nič kriva, vem, da je zmatran in to je to.

Se pa ne dereva, ne mečeva krožnikov in podobno. Navadno si čisto mirno poveva, kaj koga moti. Najprej je to težko, potem se pa navadiš, da se da tudi čisto lepo povedat, da te je nekdo prizadel ali da si jezen. Ker veš, da bo drugi prisluhnil...

(odgovor članu Čriček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2008 11:27:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček

Rabim samo pogovor in malo ljubezniuser posted image user posted image user posted image

Zacni pri sebi.
Potem bo vse vsaj pol bolj jasno in vsaj pol lazje.

(odgovor članu Čriček)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2008 15:56:44   
Anonimen

Zanima me koliko vam je uspelo rešiti zvezo z pogovori.

S pogovori se rešujejo sprotni problemi v zvezi, ne pa zveza sama. Moje mnenje.

(odgovor članu Čriček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2008 16:53:57   
Naja30
Pogovor je neka bistvena vsebina med dvema, se mi zdi. Pri nama to zelo funkcionira. Kadar gre kaj narobe, se ne razumeva ipd. se pogovoriva. Tudi če ne takoj in tudi če se kakšna stvar potlači, vedno izbruhne ven in se je treba na koncu pogovoriti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
27.7.2008 17:23:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2008 19:21:20   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Jaz tudi tako mislim.

A veš, tvoj te je razumel že prvič, ko si mu razložila kaj bi rada, samo ne brigaš ga, oz. hoče, da so reči po njegovo, ker mu tako bolj ustreza. On v bistvu bolj gleda, kaj ti narediš, kot pa kaj rečeš. Tisto kar rečeš, mu je bla bla bla. Itak še naprej toleriraš vse, kar naredi. Zakaj bi se spreminjal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2008 19:32:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

On v bistvu bolj gleda, kaj ti narediš, kot pa kaj rečeš. Tisto kar rečeš, mu je bla bla bla. Itak še naprej toleriraš vse, kar naredi. Zakaj bi se spreminjal?

Zakaj le?

Kaj bi lepsega, kot jokajoco zeno, ki doma lepo caka in bi rada samo malo ljubezni? Dobi skoraj vse, kar on rabi, za minimalen ali celo nicen vlozek.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2008 20:42:38   
Anonimen

Se strinjam.

Sicer pa pogovor sam ne pomaga nič, če se ne znaš pogovarjat in poslušat. Pa malo sposobnosti empatije (vživljanja v čustva sogovornika in gledanje na problem z njegove perspektive) tudi pomaga.

Če ni ljubezni, potem pogovor težko kaj spremni. In kot je ena napisala, lahko najprej začneš z iskrenim pogovorom sama s sabo: kaj pravzaprav želiš v življenju, kaj lahko sama daješ in kaj pričakuješ, da boš prejemala. Ali to dobivaš, ali je sploh kakšna možnost, da boš v sedanji zvezi to dobila. In začni imeti najprej rada sebe. Nič ni hudega, če si sam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2008 6:21:52   
Čriček
Hvala vam za odgovore imela sva malo daljši pogovor sva si res vzela čas upam,da bo tako naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2008 10:57:55   
baguSka
Pri nama se jaz zderem, dodam malo joka in kasneje nekaj tišine. Zaenkrat deluje.

Sej se hecas, a ne!!??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2008 11:00:20   
baguSka
imela sva malo daljši pogovor

super da vama je to uspelo!!user posted image

za moske (na splosno) je dokazano, da zdrzijo pogovora, ki traja dlje od 5 minut.. oz vec kot 5 stavkov!? neki tacga - sem ze pozabila... vem samo to, da je potrebno povedat samo bistvo, potem pa je ze prevec, ker si ne zapomnejo vec...

razen ce ni seveda debata, ki je njim pri srcu... user posted image

no, mal heca..

sem vesela za vaju, da se vama je ratalo pogovorit.. le tako naprej!user posted image

(odgovor članu Čriček)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2008 12:25:45   
Edinka
Mogoče še en namig, ki ga nisem zasledila. Nekako predvidevam, da je pri vama že vse rutina. Pretrgaj jo, ker si očitno ti tista, ki mora dati pobudo. Dajta otročička za nekaj dni na počitnice k starim staršem ali nekomu, ki je bitjecu pri srcu in pojdita na počitnice. Samo ti in on. Brez  obremenitev in omejitev. Pojdita na sprehod ob jezeru ali morju ob polni luni, na zabavo, da  iznorita slabe občutke, ki so se nakopičili in vaju omejujejo. Mogoče se ti bo odprl. Vse te stvari čudežno delujejo. Poskusi. Izgubiti ne moreš nič!
Držim pesti, da bosta s pogovori nadaljevala in se ponovno zaljubila!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.7.2008 1:37:46   
massylou
Jaz pod pogovorom smatram to: 2 strani, vsaka ima usta, da govori, ušesa, da posluša, možgane, da premleva in zdravo pamet za kompromise.

Zame pogovor ni to: no, zdaj pa rabim vso tvojo pozornost, da ti na lep način in na 4 oči oddrdram svoje in od tebe zahtevam, da bo po moje. No, včasih že. Ampak ne, če gre za resno stvar, kot je reševanje zveze. Tu gre za 50:50 in za hierarhijo pomembnih stvari.

In, seveda, mora biti obojestransko: oba si morata to želeti in se za to potruditi.

< Sporočilo je popravil massylou -- 29.7.2008 1:40:02 >

(odgovor članu Čriček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2008 11:37:10   
Teya*D.
moj se npr ni vedel pogovarjati ker tega enostavno ni bilo v njihovi družini.
Sedaj se pogovoriva o vsem ampak je kar trajalo nekaj časa da sva prišla na isto frekvenco glede pogovorov.
Treba je pa reševat sproti seveda, če ne se nabere in če izbruhne je katastrofa.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?