Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 27.7.2008 20:38:09
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Oo, lukrecija, kje ti hodiš? Sem te pogrešala Evo me nazaj z dopusta No, je pa lepo, da me nekdo pogreša tudi jaz sem te...predvsem zaradi avtarja
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 27.7.2008 20:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija evo me nazaj z dopusta eh...vsega lepega je enkrat konec ane? Pa tko je blo luštn, k te ni blo
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 27.7.2008 21:08:30
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Oo, lukrecija, kje ti hodiš? Sem te pogrešala Evo me nazaj z dopusta No, je pa lepo, da me nekdo pogreša Lukrecija, ti si pa vedno med pogrešanimi.
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 27.7.2008 21:23:40
|
|
|
|
SaTiSa
|
Potem pravite, da še je znalo hujše biti? Pa saj je zanimivo to vaše fajtanje.....
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 6:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Potem pravite, da še je znalo hujše biti? Pa saj je zanimivo to vaše fajtanje..... Join us
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 6:45:51
|
|
|
|
Lepotica
|
eh...vsega lepega je enkrat konec ane? Pa tko je blo luštn, k te ni blo
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 16:24:45
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Oo, lukrecija, kje ti hodiš? Sem te pogrešala Evo me nazaj z dopusta No, je pa lepo, da me nekdo pogreša
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 28.7.2008 16:25:19 >
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 16:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A je že poln ajmer?
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 17:36:14
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Potem pravite, da še je znalo hujše biti? Pa saj je zanimivo to vaše fajtanje..... Uh. Saj vidiš, ene pa potem vse zamudimo, potem pa so že teme izbrisane.... Pa še vedno vztrajamo
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 19:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj zaradi tega pa več ne sodelujem tule kot sem včasih redno vsak dan bila skoraj odvisna od rr-ja.Zdaj včasih po par dni ne pogledam več gor.
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 20:07:14
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A je že poln ajmer? Ooo, a si ti tudi bila na dopustu? Sem te tudi pogrešala
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 28.7.2008 21:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Kukulele....rabim inekcijo inzulina... skor sem sladkorno fasala... skor še ni zajca ujel, tko da...najbrž še nisi zrela za inekcijo. Počaki še mal.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?