Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 15:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Nisem dolgo uporabnica vašega foruma, spremljam pa vas že kako leto. Zadnje čase pa tu gor nič več ne zaslediš kot prepiranje, zmerjanje, šinfanje pa še kaj..... Punce, ste vi mogoče oring dopusta potrebne??? Mislim da se podobno vprašanje vsaj 1x tedensko objavlja. Uporabi iskalnik
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 15:38:25
|
|
|
|
SaTiSa
|
Izvirno. Hvala.
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 15:46:10
|
|
|
|
amaya
|
Imaš popolnoma prav. To pa je zato, ker je na kupu preveč žensk z različnimi mnenji
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 16:01:20
|
|
|
|
BrankaO.
|
Včasih sem rada čvekala tle gor.....opažam pa tudi jaz ja....da je čedalje več tega....pa kaj čmo tak je....zato pa me ni več toliko tle saj forumov-chatov je dost....pa zunaj lepo vreme pa dan mine tudi brez ringaraje
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 16:39:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Punce, ste vi mogoče oring dopusta potrebne??? Pomoje samo potrebne.
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 16:51:22
|
|
|
|
muki1
|
Meni je pa prava tuga tu gor. Eh, kje so dobri stari časi, ko se je vsak teden ena izpisala.... babe so se fajtale, da je kri špricala po stenah......
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 16:56:45
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja zgleda, da so odrasle, ali pa so se preselile?
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 16:57:46
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ja zgleda, da so odrasle, ali pa so se preselile? Veliko se jih je reinkarniralo .
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 17:23:18
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Meni je pa prava tuga tu gor. Eh, kje so dobri stari časi, ko se je vsak teden ena izpisala.... babe so se fajtale, da je kri špricala po stenah...... Joj, kje so tisti lepi časi
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 17:25:56
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Meni je pa prava tuga tu gor. Eh, kje so dobri stari časi, ko se je vsak teden ena izpisala.... babe so se fajtale, da je kri špricala po stenah...... Joj, kje so tisti lepi časi ja živa dosada. caffee je pa že itak dosadna
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:15:47
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Ja, dobri stari časi ko se iz RR nismo upali odklopiti, ker bi vsaj en dober fajt zamudili
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:17:26
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica Ja, dobri stari časi ko se iz RR nismo upali odklopiti, ker bi vsaj en dober fajt zamudili A pol si ti že stara uporabnica al kako??
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:22:30
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Prisotna dlje od marsikoga tukaj gori . Samo reinkarnirana v matico .
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:23:01
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica Ja, dobri stari časi ko se iz RR nismo upali odklopiti, ker bi vsaj en dober fajt zamudili A pol si ti že stara uporabnica al kako?? Ena od teh o katerih je Arielca govorila .
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:23:34
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica Prisotna dlje od marsikoga tukaj gori . Samo reinkarnirana v matico . Si me prehitela
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:25:30
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica Prisotna dlje od marsikoga tukaj gori . Samo reinkarnirana v matico . Zaupaš prejšnji nick ali je skrivnost??
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:26:47
|
|
|
|
Rubin.
|
Meni je pa prava tuga tu gor. Zdaj so dopusti pa nimajo časa za čvekanje, počakaj da gredo nazaj v službe, bo bolj pestro.
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:45:51
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Meni je pa prava tuga tu gor. Eh, kje so dobri stari časi, ko se je vsak teden ena izpisala.... babe so se fajtale, da je kri špricala po stenah...... Minili so
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 18:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja živa dosada. caffee je pa že itak dosadna tenkju
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 26.7.2008 21:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj si toliko v lase skačete?!??! Mislis toliko malo ? Saj ze dolgo ni bilo nobenega pravega fajta, z izbrisimi in podobnimi stranskimi ucinki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2008 21:43:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 27.7.2008 9:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: rija ja živa dosada. caffee je pa že itak dosadna tenkju Ti si res faca. Za vsako prcanje v glavo se zahvališ. Kapo dol. Sveto pismo pravi: kdor te udari po levem licu, mu nastavi še desnega. Jz pa pravim, kdor te po goflji užge , mu še rit nastavi.
|
|
|
|
RE: Zakaj si toliko v lase skačete?!??! 27.7.2008 10:04:01
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: rija ja živa dosada. caffee je pa že itak dosadna tenkju Ti si res faca. Za vsako prcanje v glavo se zahvališ. Kapo dol. Oo, lukrecija, kje ti hodiš? Sem te pogrešala
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2008 20:34:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?