|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživela!!!
28.2.2005 21:39:40   
miska2004
Hojla,
naj se vam najprej zahvalim, da ste držale pestke za mene! Zdaj jih lahko spustite, da me ne boste tožile za raznorazne bolečine;)

Situacija pa je naslednja: jaz imam en jajčnik policističen, na drugem pa je bil viden folikel, ki bo počil v roku 1 do 2 dneva:bravo:
Dr. Reš pravi, da za tistega policističnega nimam kaj skrbet, da se pač vedno znova naredijo (ciste). Da moramo najprej pregledat in ugotovit spermo. Ja, smo jo pogledali, pa so plavalčki malo slabši - no, migajo že, samo ni jih prav veliko :( Zna bit, da zato, ker je imel moj, ko je bil še majhen, eno operacijo - moda so mu spustili nižje al nekaj podobnega. In pravi, da če je pri normalno plodnih in razvitih parih normalen čas za zanositev 1 leto, je pri taki spermi normalen čas 5 let:( ... Uff, je to daleč... To pomeni še ene 4 leta nič :((:(( Tako da sem se odločila, da se sploh ne sekiram več, ko bo, pa bo. (no, to rečem danes, bog ve, kako bo čez 1 mesec, čez 1 leto:zmeden2: )
Je pa meni kar predpisal klomifen, pa na pregled krvi bom šla, da pogledajo hormone, pa na pregled po sexu moram prit, tam 11-12 dan naslednjega ciklusa. :zmeden2: nič mi ni jasno, kako to... Npr. Sisy je takoj poslal na HSG (če se ne motim?), meni pa kar takoj klomifen:zmeden: No ja, bo že prav, če on tko reče, saj je mojster!

V glavnem, odvija se kar hitro, kako pa bo, pa ne vem. Razmišljam, da bom uživala ta čas, kolikor se da - kupila bom "nov" avto, tak, športen, pa kakšno potovanje si bova privoščla, pa tko... Da se zamotim in znam uživat še v čem drugem, ne samo ob misli na otročka! Ko bo pa prišel, bom pa full vesela in se odpovedala ostalim stvarem!

Tko, sm se razpisala ;) Hvala da me berete in prenašate:)

Lepo se imejte, pa uživajte :miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preživela!!!
28.2.2005 21:47:57   
mujcek
veš čisto prav si naredila, da si boš nekaj privoščila :bravo:! tudi jaz sem se odločila, da ne bom več v skrbeh kako bi :duda: preživljala, pa kaj bi morala še narediti...
sedaj bom poskusila za naju z :love: živeti, ko pa bo prišel čas se bova pa skupaj veselila in se odrekala nekaterim stvarem :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preživela!!!
28.2.2005 21:56:53   
Nyah*
Punce tako se govori:bravo::bravo::bravo:

Sicer me zalostijo vse te tezave, o katerih berem vsak dan, ampak, glavo pokonci, ni konec sveta!;)

Res nam vsem tukaj :duda: ful pomeni in tezko cakamo, a zato ne moremo nehat zivet a ne!

Moramno se imeti radi:love:, uzivati vsak dan posebej:bravo: in se sprostiti!
Saj stres tudi ni dober kadar hocemo postat :nosecka: ane!;)

Kar tako pozitivno naprej,:rozica::rozica::rozica:

Nyah:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   preživela!!!
28.2.2005 22:27:22   
tinkamiška
Miška, samo ne izgubit upanja in čimbolj optimistično naprej:rozica:
Nikoli neveš, mogoče pa kr rata:rozica:

Srečno!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4
   preživela!!!
1.3.2005 6:53:13   
Skye
Miska nikoli se ne ve...ko boš najmanj pričakovala boš zagledala tisti magični :modri::roza:

Pravilno razmišljaš...nikoli ne smemo pozabiti živeti....in uživati vsak dan posebej:bravo::bravo::bravo:

Jutranji pozdravček
Skye

Neposredna povezava do sporočila: 5
   preživela!!!
1.3.2005 8:03:18   
Urša76
Miškica,
sam obupat ne smeš. Vedi, me smo absolutno s tabo - no matter what...

Na čimprejšnji :roza:

Vse dobro ti želim,
U.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   preživela!!!
1.3.2005 8:06:35   
Lunca1
Miška, čimprej si privošči avto in potovanje, ker potem boš po "Murphyju" takoj zanosila:bravo::bravo::bravo:. Pa čimprej ti želim otročka.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   preživela!!!
1.3.2005 8:28:18   
larisa
Miška tako se govori:bravo::bravo: Sedaj si že na 3/4 poti do otročaka sam še :sloncek: morta fino, pa bo, saj veš pravijo ko si rečeš, ko bo bo in sedaj bova uživala življenje se vedno zgodi, ampak to moraš res začutit ne sam tako rečt, in ti si res začutla ker kar žarijo občutki iz tvojega posta, a ne ???:bravo::bravo::bravo:
Včasih nam tudi ne ravno najboljši rezultati dajo nova spoznanja ki so veliko boljša od vseh preiskav!!!:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   preživela!!!
1.3.2005 9:33:05   
muriel
bravo za taksno razmisljanje!:bravo::bravo:

ko bos zopet potrta, odpri te strani.

ali pa se oglasi, saj ves, da smo tu.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   preživela!!!
1.3.2005 20:19:47   
Bana
Draga Miska!
Nič ni mojster!!!Vsaj po moje ne. Isto težavo je imela moja prijateljica in isto težavo je imel njen fant. Bila sta že naročena na kliniki za neplodnost iz istega razloga kot ti. Ampak glej ga zlomka, dama je v 8. tednu nosečnosti.Kar tako, brez skrbi. Pa je G imela takoj čas, da jo malo dodatno prestraši, češ da gre lahko za izvenmaternično nosečnost. Pa je bila danes na ultrazvoku in je :)- kar veselo zdrava!
Zdi se mi da nekateri G bolj ustrezajo kakšnim posodoperačem kot pa zdravstvenim delavcem. Pa ne mislim za vse, ampak vmes res najdeš svašta.
Tako lepo te prosim Miska, nič 4 leta čakat, ti kar nadaljuj s hopsanjem in se ne obremenjuj.
Držim pesti, da bo tudi tebe nekega dne šokirala:modri:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   preživela!!!
1.3.2005 20:58:52   
miska2004
O Bana, si me pa presenetila...:) Lepa novica, ni kaj!
No, saj nisem mislila čisto opustit misli na :duda:, samo glede na rezultate se ne mislim več 100% obremenjevat vsak mesec, a je ratalo ali ne. SAj veš, imam feeling da imam zdaj 4 leta časa, in ko bo, bo - kot če bi bila ene 22 stara in bi se zavedala, da imam še full časa, da se mi nikamor ne mudi. Če me razumeš...

Pa hvala vsem za spodbudne besede, in želje! Enako želim vsem vam, da čimprej zagledate :roza::modri:

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.