miska2004 -> preživela!!! (28.2.2005 21:39:40)
|
Hojla, naj se vam najprej zahvalim, da ste držale pestke za mene! Zdaj jih lahko spustite, da me ne boste tožile za raznorazne bolečine;) Situacija pa je naslednja: jaz imam en jajčnik policističen, na drugem pa je bil viden folikel, ki bo počil v roku 1 do 2 dneva:bravo: Dr. Reš pravi, da za tistega policističnega nimam kaj skrbet, da se pač vedno znova naredijo (ciste). Da moramo najprej pregledat in ugotovit spermo. Ja, smo jo pogledali, pa so plavalčki malo slabši - no, migajo že, samo ni jih prav veliko :( Zna bit, da zato, ker je imel moj, ko je bil še majhen, eno operacijo - moda so mu spustili nižje al nekaj podobnega. In pravi, da če je pri normalno plodnih in razvitih parih normalen čas za zanositev 1 leto, je pri taki spermi normalen čas 5 let:( ... Uff, je to daleč... To pomeni še ene 4 leta nič :((:(( Tako da sem se odločila, da se sploh ne sekiram več, ko bo, pa bo. (no, to rečem danes, bog ve, kako bo čez 1 mesec, čez 1 leto:zmeden2: ) Je pa meni kar predpisal klomifen, pa na pregled krvi bom šla, da pogledajo hormone, pa na pregled po sexu moram prit, tam 11-12 dan naslednjega ciklusa. :zmeden2: nič mi ni jasno, kako to... Npr. Sisy je takoj poslal na HSG (če se ne motim?), meni pa kar takoj klomifen:zmeden: No ja, bo že prav, če on tko reče, saj je mojster! V glavnem, odvija se kar hitro, kako pa bo, pa ne vem. Razmišljam, da bom uživala ta čas, kolikor se da - kupila bom "nov" avto, tak, športen, pa kakšno potovanje si bova privoščla, pa tko... Da se zamotim in znam uživat še v čem drugem, ne samo ob misli na otročka! Ko bo pa prišel, bom pa full vesela in se odpovedala ostalim stvarem! Tko, sm se razpisala ;) Hvala da me berete in prenašate:) Lepo se imejte, pa uživajte :miska:
|
|
|
|