|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cuma spet tu
28.2.2005 18:04:47   
cuma
Pozdravljene,
mene nekaj časa me ni bilo med vami. Na zadnje sem bila tu v nepričakovanju :hudicek: in z bolnim kužkom. Danes sem tu sama, ker mojega zlatega :kuza: ni več.
Umrl je v sredo, po hudih mukah. Naš dom je sedaj prazen in tih in tam kjer so prej stale njegove stvari, igračke, njegove posode, je sedaj praznina. Še večja praznina pa je v meni.
Če ga do sedaj nisem imela, imam zdaj :angel: nekje tam gor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cuma spet tu
28.2.2005 18:10:26   
Skorpija
Ajej Cuma,

bogi:kuza:, ampak tolaži se s tem, da ga zdaj pač nič več ne matra in je tudi tebi lažje ko ga ne vidiš več trpeti. Sigurno pa ti bo dolgo manjkala njegova toplina, saj se na :kuza: človek res naveže - jaz sem blazno navezana na sosedovega in me vsako jutro ko grem v službo prijazno oblaja - jaz to spoštujem, je pač del njegovega karakterja in nimam kaj naredit.

Potolažita se in pogrejta z mislijo na :duda:, ki se vama bo kmalu pridružil.

Pozdravček!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cuma spet tu
28.2.2005 18:12:58   
Nyah*
:((Joj, Cuma, res mi je hudo zate :(( in za tvojega :kuza:, ki je sel med :angel:.

Upam, da bos kmalu zapolnila praznino, ter da bos kmalu veselo cakala :duda: in se je veselila tukaj z nami!

LP

NYah:metulj:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cuma spet tu
28.2.2005 18:16:36   
emaa
Tvoj :kuza: bo še dolgo v mislih s tabo, ti pa poskrbi, da boš imela :duda: ob sebi.
LP

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cuma spet tu
28.2.2005 18:32:37   
Skye
:((:((

Zelo mi je žal za tvojega :kuza: Cuma. Si samo predstavljam, kako hudo ti mora biti. Tud sama imam majhnega :kuza: in je pri nas enakovreden družinski član in bi mi bilo neizmerno hudo, če bi umrl.
Potolaži se s tem, da se je rešil trpljenja in da zdaj tam ko je nič ne trpi in da bo vedno s teboj kot tvoj :angel: varuh.

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cuma spet tu
28.2.2005 19:11:07   
lucika
ojej...zelo mi je žal...

tudi sama imam kuziko. pa vem, da je enkrat ne bo več...tak je to, ko pa živali živijo ene 20% našega časa. nič ne moremo. verjetno vama je bilo lepo skupaj, spomini so. malo žalujte, pol pa...enga luškanga mladicka.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cuma spet tu
28.2.2005 19:11:46   
lucika
pa :duda:, pa saj si menda razemela, kaj sem mislila...
drži se

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cuma spet tu
28.2.2005 21:24:17   
miska2004
Oh cuma, hudo mi je ob tvoji zgodbi... pa dobro vem kako je to, ko izgubiš kužka.. Jaz sem jokala kot dež, cel teden! Svet se mi je podrl v trenutku ko sem ga zagledala na cesti, povoženega:((

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   cuma spet tu
28.2.2005 22:32:08   
tinkamiška
Cuma, pred štirimi leti sem se poslovila od moje navečje prijateljice labradorke Lene. Bilo je hudo a me vedno znova in znova obiskuje v sanjah in takrat jo lahko stisnem k sebi. V sanjah je vedno vesela in se me na moč razveseli. :rozica:

Vedno je ob meni, ravno tako bo tvoj:kuza: ob tebi:rozica:

Tinka

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   cuma spet tu
1.3.2005 9:54:00   
naja78
preberi privat.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   cuma spet tu
1.3.2005 15:14:38   
Andy13
Cuma, lepo dobrodošla nazaj.
Zdaj je tvoja bolečina velika, lahko rečem le, da čas zaceli vse rane.

Lp, Andy

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   cuma spet tu
1.3.2005 20:03:36   
cuma
Hvala vsem, za prijazne besede.
Moj kuža je bil veseljak in vsi, ki so ga poznali, so ga imeli radi. Škoda, da ga najini otroci ne bodo spoznali.
S časom bo verjetno manj bolelo.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?