|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cuma spet tu
28.2.2005 18:04:47   
cuma
Pozdravljene,
mene nekaj časa me ni bilo med vami. Na zadnje sem bila tu v nepričakovanju :hudicek: in z bolnim kužkom. Danes sem tu sama, ker mojega zlatega :kuza: ni več.
Umrl je v sredo, po hudih mukah. Naš dom je sedaj prazen in tih in tam kjer so prej stale njegove stvari, igračke, njegove posode, je sedaj praznina. Še večja praznina pa je v meni.
Če ga do sedaj nisem imela, imam zdaj :angel: nekje tam gor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cuma spet tu
28.2.2005 18:10:26   
Skorpija
Ajej Cuma,

bogi:kuza:, ampak tolaži se s tem, da ga zdaj pač nič več ne matra in je tudi tebi lažje ko ga ne vidiš več trpeti. Sigurno pa ti bo dolgo manjkala njegova toplina, saj se na :kuza: človek res naveže - jaz sem blazno navezana na sosedovega in me vsako jutro ko grem v službo prijazno oblaja - jaz to spoštujem, je pač del njegovega karakterja in nimam kaj naredit.

Potolažita se in pogrejta z mislijo na :duda:, ki se vama bo kmalu pridružil.

Pozdravček!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cuma spet tu
28.2.2005 18:12:58   
Nyah*
:((Joj, Cuma, res mi je hudo zate :(( in za tvojega :kuza:, ki je sel med :angel:.

Upam, da bos kmalu zapolnila praznino, ter da bos kmalu veselo cakala :duda: in se je veselila tukaj z nami!

LP

NYah:metulj:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cuma spet tu
28.2.2005 18:16:36   
emaa
Tvoj :kuza: bo še dolgo v mislih s tabo, ti pa poskrbi, da boš imela :duda: ob sebi.
LP

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cuma spet tu
28.2.2005 18:32:37   
Skye
:((:((

Zelo mi je žal za tvojega :kuza: Cuma. Si samo predstavljam, kako hudo ti mora biti. Tud sama imam majhnega :kuza: in je pri nas enakovreden družinski član in bi mi bilo neizmerno hudo, če bi umrl.
Potolaži se s tem, da se je rešil trpljenja in da zdaj tam ko je nič ne trpi in da bo vedno s teboj kot tvoj :angel: varuh.

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cuma spet tu
28.2.2005 19:11:07   
lucika
ojej...zelo mi je žal...

tudi sama imam kuziko. pa vem, da je enkrat ne bo več...tak je to, ko pa živali živijo ene 20% našega časa. nič ne moremo. verjetno vama je bilo lepo skupaj, spomini so. malo žalujte, pol pa...enga luškanga mladicka.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cuma spet tu
28.2.2005 19:11:46   
lucika
pa :duda:, pa saj si menda razemela, kaj sem mislila...
drži se

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cuma spet tu
28.2.2005 21:24:17   
miska2004
Oh cuma, hudo mi je ob tvoji zgodbi... pa dobro vem kako je to, ko izgubiš kužka.. Jaz sem jokala kot dež, cel teden! Svet se mi je podrl v trenutku ko sem ga zagledala na cesti, povoženega:((

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   cuma spet tu
28.2.2005 22:32:08   
tinkamiška
Cuma, pred štirimi leti sem se poslovila od moje navečje prijateljice labradorke Lene. Bilo je hudo a me vedno znova in znova obiskuje v sanjah in takrat jo lahko stisnem k sebi. V sanjah je vedno vesela in se me na moč razveseli. :rozica:

Vedno je ob meni, ravno tako bo tvoj:kuza: ob tebi:rozica:

Tinka

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   cuma spet tu
1.3.2005 9:54:00   
naja78
preberi privat.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   cuma spet tu
1.3.2005 15:14:38   
Andy13
Cuma, lepo dobrodošla nazaj.
Zdaj je tvoja bolečina velika, lahko rečem le, da čas zaceli vse rane.

Lp, Andy

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   cuma spet tu
1.3.2005 20:03:36   
cuma
Hvala vsem, za prijazne besede.
Moj kuža je bil veseljak in vsi, ki so ga poznali, so ga imeli radi. Škoda, da ga najini otroci ne bodo spoznali.
S časom bo verjetno manj bolelo.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!