cuma spet tu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cuma -> cuma spet tu (28.2.2005 18:04:47)

Pozdravljene,
mene nekaj časa me ni bilo med vami. Na zadnje sem bila tu v nepričakovanju :hudicek: in z bolnim kužkom. Danes sem tu sama, ker mojega zlatega :kuza: ni več.
Umrl je v sredo, po hudih mukah. Naš dom je sedaj prazen in tih in tam kjer so prej stale njegove stvari, igračke, njegove posode, je sedaj praznina. Še večja praznina pa je v meni.
Če ga do sedaj nisem imela, imam zdaj :angel: nekje tam gor.

Skorpija -> cuma spet tu (28.2.2005 18:10:26)

Ajej Cuma,

bogi:kuza:, ampak tolaži se s tem, da ga zdaj pač nič več ne matra in je tudi tebi lažje ko ga ne vidiš več trpeti. Sigurno pa ti bo dolgo manjkala njegova toplina, saj se na :kuza: človek res naveže - jaz sem blazno navezana na sosedovega in me vsako jutro ko grem v službo prijazno oblaja - jaz to spoštujem, je pač del njegovega karakterja in nimam kaj naredit.

Potolažita se in pogrejta z mislijo na :duda:, ki se vama bo kmalu pridružil.

Pozdravček!

Nyah* -> cuma spet tu (28.2.2005 18:12:58)

:((Joj, Cuma, res mi je hudo zate :(( in za tvojega :kuza:, ki je sel med :angel:.

Upam, da bos kmalu zapolnila praznino, ter da bos kmalu veselo cakala :duda: in se je veselila tukaj z nami!

LP

NYah:metulj:

emaa -> cuma spet tu (28.2.2005 18:16:36)

Tvoj :kuza: bo še dolgo v mislih s tabo, ti pa poskrbi, da boš imela :duda: ob sebi.
LP

Skye -> cuma spet tu (28.2.2005 18:32:37)

:((:((

Zelo mi je žal za tvojega :kuza: Cuma. Si samo predstavljam, kako hudo ti mora biti. Tud sama imam majhnega :kuza: in je pri nas enakovreden družinski član in bi mi bilo neizmerno hudo, če bi umrl.
Potolaži se s tem, da se je rešil trpljenja in da zdaj tam ko je nič ne trpi in da bo vedno s teboj kot tvoj :angel: varuh.

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

lucika -> cuma spet tu (28.2.2005 19:11:07)

ojej...zelo mi je žal...

tudi sama imam kuziko. pa vem, da je enkrat ne bo več...tak je to, ko pa živali živijo ene 20% našega časa. nič ne moremo. verjetno vama je bilo lepo skupaj, spomini so. malo žalujte, pol pa...enga luškanga mladicka.

lucika -> cuma spet tu (28.2.2005 19:11:46)

pa :duda:, pa saj si menda razemela, kaj sem mislila...
drži se

miska2004 -> cuma spet tu (28.2.2005 21:24:17)

Oh cuma, hudo mi je ob tvoji zgodbi... pa dobro vem kako je to, ko izgubiš kužka.. Jaz sem jokala kot dež, cel teden! Svet se mi je podrl v trenutku ko sem ga zagledala na cesti, povoženega:((

tinkamiška -> cuma spet tu (28.2.2005 22:32:08)

Cuma, pred štirimi leti sem se poslovila od moje navečje prijateljice labradorke Lene. Bilo je hudo a me vedno znova in znova obiskuje v sanjah in takrat jo lahko stisnem k sebi. V sanjah je vedno vesela in se me na moč razveseli. :rozica:

Vedno je ob meni, ravno tako bo tvoj:kuza: ob tebi:rozica:

Tinka

naja78 -> cuma spet tu (1.3.2005 9:54:00)

preberi privat.

Andy13 -> cuma spet tu (1.3.2005 15:14:38)

Cuma, lepo dobrodošla nazaj.
Zdaj je tvoja bolečina velika, lahko rečem le, da čas zaceli vse rane.

Lp, Andy

cuma -> cuma spet tu (1.3.2005 20:03:36)

Hvala vsem, za prijazne besede.
Moj kuža je bil veseljak in vsi, ki so ga poznali, so ga imeli radi. Škoda, da ga najini otroci ne bodo spoznali.
S časom bo verjetno manj bolelo.

Stran: [1]