Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatek za veliko družino 23.7.2008 23:07:37
|
|
|
|
NiLe
|
Živjo! Tudi mi smo 5-članska družinica in sem ravno včeraj dobila odločbo o dodatku za veliko družino . Nisem pa izpolnjevala nobene posebne vloge, čeprav obstaja, ker sem konec maja oddala novo vlogo za otroške doklade in na podlagi tega oni izdajo zgoraj omenjeno odločbo.
|
|
RE: dodatek za veliko družino 23.7.2008 23:37:36
|
|
|
|
lelaval
|
otroške doklade in na podlagi tega oni izdajo zgoraj omenjeno odločbo. Tako je - na podlagi "otroških" dobiš še dodatek za veliko družino, saj se na tej odločbi vidi, koliko otrok je v družini. Ko sem jaz rodila najmlajšo, smo morali do konca meseca oddat še vlogo za veliko družino, da smo izplačilo dobili še tisto leto, sicer bi ga komaj naslednje - še dobro, da sem malo prej rodila, da nisva vse zadnji dan urejala . Zate je dovolj, če oddaš novo vlogo za otroške - se itak tam dopiše še 1 član zraven. Pa če se ne motim, dobiš komaj drugo leto ta dodatek - mogoče pa je kaj novega.
|
|
RE: dodatek za veliko družino 24.7.2008 0:11:22
|
|
|
|
nuka
|
Vlogo za otroškega sem oddala aprila in sem dobila maja nakazan tudi dodatek za veliko družino.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?