|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo staršem
23.7.2008 21:19:53   
mama_milchy
Pozdravljene,

no pa se je zataknilo; do sedaj smo vsako leto imeli kakašno idejo za darilo, letos sem pa čisto brez idej.
Kaj naj kupim-o mojim staršem za darilo? Kaj vi kupujete? bi nekaj preprostega in uporabnega.

Hvala za nasvet,

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo staršem
24.7.2008 6:16:28   
diva 4
vIKEND PAKET v kakšnih toplicah ali na morju. Mogoče kak organiziran enodnevni izlet - tega je kar veliko.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 7:41:06   
skokica01
http://www.mojedarilo.com/

Mogoče pa tukaj najdeš kakšno idejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 7:48:49   
tinkatonka
Mi ponavadi kupimo karte za gledališče.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 8:45:10   
Anonimen
Enkrat sem dala narediš povečavo slike v okvirju, drugič sem jo peljala k kozmetičarki (obe sva šle istočasno). Drugače pa kako lepo stekleno posodo, pa kaj za razvajat (mleko za telo, pilingi..). Takšne stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 8:50:07   
Mišni
Jaz sem na morju kupila tisto za sol in poper. Kot dva pajacka, ki se objemata. Mogoče imajo tudi pri nas to, ker so res povsod po morju imeli. Sta pa v dveh barvah, eden je npr. rdeč, drugi je pa bel. Luštno.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2008 14:37:40   
Eca
Čisto različno kupujem...prilagajam se trenutni finančni situaciji in seveda temu, da upim tisto kar potrebuje.
Za letos bo moj oče dobil DVD predvajalnik, ker je že parkrat težil, da si na računalniku ne zna nastavit teh posnetkov (je že zelo v letih, eni v teh letih niti za računalnik ne bi sedliuser posted image ) ali da mu kaj "nagaja". Malo je tudi sklerotičen, pa ga bomo tokrat osrečili s tem.
Mama je letos dobila masažno kad za noge... tisto ko not namakaš noge in ti masira podplate in kaj vem kaj še. Njo zelo bolijo noge in je bila zelo vesela. Eno leto je dobila gsm aparat, pa se ga je tako branila ker ni tehnični tip, pa da ne bo znala uporabljat (je tudi že precej v letih), zdaj ne more brez njega niti na wc. Za drugo leto pa bo dobila "havbo" za lase sušit. Ona si še tiste "viklerje" daje v mokre lase in potem pod havbo, da ima neko frizuro. Pač pomagam, če le ugotovim, kaj rabita (oči imam na pecljih vso leto in včasih si tudi zapišem, da do rojstnega dne ne pozabim).
Pred leti sta tudi moja dva dobivala karte za gledališče, pa je pri nas nastal problem, da imata vsaj uro vožnje do gledališča....pa sem potem to opustila. Za toplice je zagret oče, mami se ni, je raje doma.
Enkrat sem mami plačala nego obraza in tisto razvajanje....praviloma nikoli nisem zgrešila.

Upam, da sem kaj pomagala.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2008 14:41:17   
Eca
Aja, pa kakšne knjige pridejo v poštev, če le rada prebereta kaj. Jaz sem mojemu očetu neke vinogradniške leksikone nabavila - ker se pač ukvarja s tem, eno leto sem mu podarila tisto napravo za merjenje sladkorja v vinu (je videl pri sosedu, pa je bil tako navdušen, da ni mogel spat). Še sreča, da je bil rojstni dan blizu in je potem bil še bolj vesel, ker je dobil ravno to.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?