Eca -> RE: Darilo staršem (25.7.2008 14:37:40)
|
Čisto različno kupujem...prilagajam se trenutni finančni situaciji in seveda temu, da upim tisto kar potrebuje. Za letos bo moj oče dobil DVD predvajalnik, ker je že parkrat težil, da si na računalniku ne zna nastavit teh posnetkov (je že zelo v letih, eni v teh letih niti za računalnik ne bi sedli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) ali da mu kaj "nagaja". Malo je tudi sklerotičen, pa ga bomo tokrat osrečili s tem. Mama je letos dobila masažno kad za noge... tisto ko not namakaš noge in ti masira podplate in kaj vem kaj še. Njo zelo bolijo noge in je bila zelo vesela. Eno leto je dobila gsm aparat, pa se ga je tako branila ker ni tehnični tip, pa da ne bo znala uporabljat (je tudi že precej v letih), zdaj ne more brez njega niti na wc. Za drugo leto pa bo dobila "havbo" za lase sušit. Ona si še tiste "viklerje" daje v mokre lase in potem pod havbo, da ima neko frizuro. Pač pomagam, če le ugotovim, kaj rabita (oči imam na pecljih vso leto in včasih si tudi zapišem, da do rojstnega dne ne pozabim). Pred leti sta tudi moja dva dobivala karte za gledališče, pa je pri nas nastal problem, da imata vsaj uro vožnje do gledališča....pa sem potem to opustila. Za toplice je zagret oče, mami se ni, je raje doma. Enkrat sem mami plačala nego obraza in tisto razvajanje....praviloma nikoli nisem zgrešila. Upam, da sem kaj pomagala. Lp, Eca
|
|
|
|