Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? 28.2.2005 10:16:19
|
|
|
|
Mojca P.
|
Smrkolin, se ji rece. Ce gres iz Kranja proti centru, se peljes cez obvoznico, potem pa kmalu desno v cist ozko ulico. Ob trgovini Tus je in cez cesto od Mc drive-a. Je pa ful nabasana in nepregledna, mores imet cas, da kaj najdes.:rozica:
|
|
|
|
Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? 28.2.2005 10:18:07
|
|
|
|
jagoda
|
Na Celovški, nasproti mcdonaldsa oz LPP-ja. Reče se ji Smrkolin - se mi zdi. Če prideš z obvoznice - pelješ proti mestu in takoj, ko zagledaš mcdonalds na levi, zaviješ desno (ni semaforja). Upam, da sem kaj pomagala
|
|
|
|
Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? 28.2.2005 10:19:36
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
sem šla enkrat pogledat pa glede da je vse rabljeno je drago tako da se ne splača če kupuješ voziček rajši poglej pod oglase bo vrjetno cenejše:zmeden2:
|
|
|
|
Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? 28.2.2005 18:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Še eno tako trgovino imaš nasproti tržnice Šiška. Od Smrkolina je še 5 semaforjev do Mulca.:) Pa NLB je zraven, pa mesnica pa...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?