|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   THT test
26.2.2005 16:53:38   
zvezdyca
Cao!

Ce je mogoče katera delala ta test, koliko časa traja, da pridejo izvidi? In ali pridejo na dom ali h ginekologu?

Hvala!!!! :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   THT test
26.2.2005 18:17:18   
nita

Mislim, da sem dobila izvide v roku enega tedna in sicer na dom. Vzemi pa potem to s seboj k naslednjem pregledu k svojemu G.

L.P. Anita:rozica:

(odgovor članu zvezdyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   THT test
26.2.2005 19:58:10   
Pia73
Pri nas jih pošljejo h G. Samo sem pa mogla dat telefonsko številko in te baje pokličejo,če kaj ni v redu. Mene hvlabogu niso poklicali in so izvidi v redu. Ker nisem iz LJ, kri pa pregledajo samo v LJ, traja pri nas dva tedna. Javi izvide, kdaj si pa dala kri?

(odgovor članu zvezdyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   THT test
27.2.2005 15:08:37   
cat
Čao, jaz sem dala kri v Lj. porodnišnici, skoraj takoj si na vrsti, sestre so prijazne, ginekolog ti naredi UZ, da zmeri pikico in potem ti vzamejo še kri.
Nič posebnega, samo mene je bilo tudi strh, ko sem šla tja, še posebej zato ker se bojim odvzema krvi oz. mi je rado slabo.
Drugače pa ti izvide pošljejo domov oz. te pokličejo v roku enega tedna, če ja kaj narobe. Za orientacijo, moj izvid je bil 1:20.000. To naj bi bilo zelo uredu in verjamem, da bo s tvojo pikico vse uredu!
:muca:&:duda:(19t,3/7)

(odgovor članu zvezdyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   THT test
27.2.2005 17:29:06   
zvezdyca
Cao!

Kri sem dala 16.2. in še nimam nobenih izvidov, dala sem jo pa v izolski bolnici. Je pa tudi meni ful slabo, samo ko slišim, da bom morala dati kri...:ups:

(odgovor članu zvezdyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   THT test
1.3.2005 20:25:34   
Mirna*
Mi lahko natancneje razlozite, kaj je THT.

(odgovor članu zvezdyca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?